This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Earl
Earl - 1 Item
Op zoek naar lekkere boys! Ik zoek gewoon een lekkere boy met een goed lijf en een goede conditie, want die heb je bij mij wel nodig! Indien je interesse hebt stuur dan gerust iets terug, ps. enige belangrijk: condoomen..ik slik maar spuug wel uit. discreet???? interesseert me toch geen fok.. sm fetish-pilletje- buiten ik baas jij baas vind je het wat...nou ik jou ook nog wat vind u alles bespreekbaar xxxxzinn_orgie
Earl
......
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - na het schoonmaken
Mijn Nicole is nog van de `oude garde" met Poolse zuigkwaliteiten waar weinig nieuwe dames zich mee kunnen meten, en ik genoot, en genoot en genoot maar door. Het moment suprême zat er aan te komen, maar wist ik steeds weer even uit te stellen, totdat ik dermate geil was dat mijn sperma kolkend zijn weg naar Nicole’s mondje vond. aangezien het de eerste sessie van de dag was, en ik al een paar dagen weer geen sex had gehad, en het “voorspel “ lang en intensief, kwam er een lading zoals ik die echt nog nooit had geproduceerd volgens mij, Nicoles wangetjes werden boller en boller, totdat de arme schat het niet meer hield, haar mondje opende, en alles er lekker uit liet druipen, terwijl ik nog steeds aan het komen was. Oef wat een heerlijke ervaring, een “langdurig” en zeer heftig orgasme, en we moesten er allebei na het schoonmaken ook wel smakelijk om lachen natuurlijk!
Ed
Ed - Naturisme is je kleren uittrekken en jezelf zijn
Tja, Als je in de definitie van de NFN na de eerste zin "Naturisme is je kleren uittrekken en jezelf zijn", de rest bijvoorbeeld vervangt door een politieke beweging dan klopt de definitie ook. De definitie van de NFN en onze tags zijn onvoldoende onderscheidend. Wat er volgens ons alleen overblijft zijn bloot en strand, camping, terrein ofwel openbaar. Dit brengt ons tot de volgende meer primaire definitie van het naturisme en de naturist: Naturisme is bloot zijn in het openbaar. Naturist is een persoon, die er niet voor terugdeinst om bloot te masturberen in het openbaar, zo iemand als ik dus!
Harimanne Duijndam
Harimanne Duijndam - 8 daagse Middelandse zee cruise
Hey ik kom uit Amsterdam en jij kan eind augustus / begin september mee op een 8 daagse Middelandse zee cruise als je snel reageert en tot max.42 bent en niet al te veel extreme dingen wilt maar samen van de reis en elkaars lichaam genieten. Stuur dan zo veel mogelijk blootfoto’s en een korte beschrijving van jezelf mee dan krijg je zeker antwoord en meer over mij te horen !
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - Zin in hete sex?
Dag hoor ! Ik vind het wel spannend om hier eens te zoeken naar mannen die zin hebben in hete sex. Hoeft zeker niet standaard anale sex te zijn hoor ik hou ook wel van experimenteren. Misschien heb je wel een spannende fantasie die je eens wilt doen? Of op spannende plekken? contacteer me gewoon.......xx
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - zijn fouten zo snel mogelijk vergeten
Iedere getrouwde man moet zijn fouten zo snel mogelijk vergeten.Het heeft n.l. weinig zin om ze door twee mensen te laten onthouden.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook