This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jeffrey
Jeffrey - 1 Item
DAG ALLEMAAL! Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam als erotisch magnetiseur. Voor zover ik weet ben ik de enige in de gehele Benelux die dit kan aanbieden en ondanks dat ik al duizenden dames heb kunnen helpen is mijn naamsbekendheid nog erg laag wat te wijten valt aan het discrete aspect van de diensten die ik aanbied.Logisch dus dat ik enorm veel vragen krijg over erotisch magnetiseren als ik daar mee adverteer. Om die reden heb ik dan ook een zeer uitgebreide website. Op die website niet alleen mijn uitleg. nee ook vele geplaatste evaluaties van dames (sommigen zeer opwindend!) die door mij behandeld worden. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat ik doe en hoe ik werk. maar ook wordt je vraag beantwoord over wat voor "soort" vrouwen kiezen voor mijn behandelingen? Lees op de pagina "Behandeling" over twee nieuwe. zeer laagdrempelige behandelingen! Misschien als start eens proberen? De genoemde prijs in advertentie is inclusief luxe hotelkamer! Ik wacht jouw berichtje af!
Jeffrey
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw Plu-in ‘t Hol
Mevrouw Plu-in ‘t Hol - zou beter tot zijn recht komen op een grote sexboederij
Voor mijn man GER zoek ik per direct een goed tehuis. Hij is dominant, houdt er niet zo van om opgetild te worden .en zou beter tot zijn recht komen op een grote sexboederij, of bij een flexibel voedster die hem eens duidelijk op zijn nummer kan zetten! Wie o wie bied hem goed huis? Ps. hij mag niet voor de slacht worden gebruikt! Verneem graag.
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - Lekkere spontane man gezocht
Lekkere spontane man gezocht. Hier een berichtje van geile jonge vrouw uit Echt. Ik ben al enige tijd opzoek naar een leuke kerel met goed gereedschap in zijn broek. Het gaat me niet om de grootte van je DONG maar om de kwaliteit. Herken je jezelf hierin dan lijkt het me super om met je in contact te komen. Bel me eens zou ik zeggen........
Ron
Ron - Ik dacht dat ze Spirma heet maar twijfel
Zit ik gisteravond vlak naast de ingang waar naast mij een meisje staat Roemeens en lang blond haar met een wit setje en kleine borstjes maar billen ho Ho Ho daar zou de kerstman nog van klaarkomen!!! We hebben even in het Engels gesproken en daarna heb ik haar alleen nog 2x gezien om naar de kamer te gaan. Ik dacht dat ze Spirma heet maar twijfel of ik het wel goed heb verstaan. Licht blauwe ogen en 165 cm lang maar een figuur gewoon Top! Ga zeker terug voor haar ze werkte hier pas enkele weken zei ze maar ik kende haar gezicht van een andere club denk ik. Toen Ik hoorde dat mijn vrouw ziek thuis was heb ik haar helemaal uitgewoond! Gezellige avond en geen bekende ijsbeer te zien maar dat geeft niet je komt er immers om te neuken en niet te praten, of niet dan???
Jacob
Jacob - Nudisten
De nudist is graag in alle situaties bloot of naakt om een ander woord te gebruiken. Het bloot zijn staat meer voorop dan bij naturisten. Hij of zij vindt het niet nodig het lichaam, ook in het bijzijn van anderen, te bedekken. Een nudist zal dus ook bloot kunnen of willen zijn waar kleding verplicht is.Een glad vlak, het verschil tussen naturisten en nudisten. Zou een nudist minder pricipiëel zijn dan een naturist? Wij komen er niet zo uit en houden het erbij dat nudisten naakt willen zijn in al die situaties waar het maar even mogelijk is. Een overeenkomst tussen de nudisten en naturisten is dat beide groepen sex en erotiek als bijzonder kenmerk van hun cultuur zien. Zo ook ten aanzien van lichaamsbeharing.!
rio
rio - psychiater
Je zal wel gek zijn om naar een psychiater te gaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook