This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bruce van Ballegooien
Bruce van Ballegooien - 4 Items
Hey, ben jij die ondeugende dame die het druk heeft met je werk of die wat geld over heeft voor een eenmalig mannelijk gezelschap? Ben je bereid een condoom te gebruiken mocht het nodig zijn en woon je in de omgeving van Utrecht en houdt jij dat poesje van jou nog steeds mooi proper dan moesten we maar es nader kennis maken. Geile blootfoto’s van mijn TAMP op aanvraag via e-mail. Kusje onder je navel……mmmmmm
Bruce van Ballegooien
geil slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bruce van Ballegooien
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bruce van Ballegooien
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bruce van Ballegooien
dag
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - raadsel
Het zingt en heeft hele zware ballen. Gerard Bowling natuurlijk!
Cassandra
Cassandra - Ook ik heb mijn wilde kant leren ontdekken!
Hoi, ik ben altijd al erg verlegen geweest. Maar sinds ik alleen woon (weg bij mijn ouders) heb ik mijn wilde kant leren ontdekken en ben voornamelijk mezelf op sexgebied keihard sexueel aan het ontwikkelen. Toen ik dus zaterdag deze site tegenkwam dacht ik. Dat durf ik ook. Dus op de foto (dank je wel Sandra) en op de site. Nou, wie druft het? Ik houd wel van het ruigere werk en ben dus iemand die je niet te zactjes aan moet pakken!
Fastreda
Fastreda - Ik kan mijn vriend de laatste tijd ook niet meer klaartrekken
Dag allemaal, Ik kan mijn vriend de laatste tijd ook niet meer klaartrekken ! wat dus behoorlijk frustrerend is, maar nu begint hij gewoon & dan doe ik alleen nog maar het laatste rukje. En dan is het ook zo'n geval van, als het dán nog niet lukt dan ligt het toch echt helaas aan mij, of denken jullie daar anders over??
Conny Plassen
Conny Plassen - Massage? lekkerr toch??
Massage? lekker hoor! Wie van jullie geule smeerlappen is er ook nog opzoek naar een lekkere massage? Dan wil ik me namelijk graag beschikbaar stellen....... Als je het goed doet dan krijg je na afloop een heerlijke verwen beurt van mij. Contact me dus!
Boudesteijn
Boudesteijn - elkaars lichaam onderwerpen aan een flinke beurt
Opletten! Zoals jullie weten heb ik meerdere bestuursfuncties, zo ook voorzitter van de Naturistenvereniging. Wellness gaat over gezondheid. Veel naturisten zoeken naar een balans tussen wat je eet, hoe je met je lichaam omgaat en meditatie en ontspanning. Dat naturisten gesteld zijn op wellness is niet zo principieel overigens. Fijn bloot rondlopen is voor veel naturisten al voldoende om zich met naturisme bezig te houden! Naturisten zoals ik gaan graag naar de sauna. Haast ieder naturistenterrein en naturistencamping heeft wel een sauna. Het zijn culturen die bij elkaar passen. Bloot in een sauna zijn en elkaars lichaam onderwerpen aan een flinke beurt. Bloot de sauna uitkomen en al dan niet met een stijve. Je ontspannen en ontstressen. Het is naturisme pur sang!! Daarnaast heeft de sauna een belangrijke sociale functie voor de naturisten. Het bij elkaar klaarkomen en het samen beleven van een saunagang hoort bij de cultuur van de naturisten. Naturistenverenigingen organiseren daarom regelmatig, vaak goed bezochte, saunadagen of saunaavonden voor hun leden. Voor menig (aankomend) naturist al een reden om lid te worden van een vereniging!![

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook