This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Roy Crocque
Roy Crocque - 1 Item
Hai daar! Ben een beetje kinky. bi. ondeugend maar toch ook wel verlegen kerel...Ik ben nieuw hier en heb eigenlijk nooit echt serieus op zoek geweest naar mensen die dat ook zijn. Ben dus niet echt een deskundige. ervaren smeerlap op dit gebied. Toch stel ik mij open voor eigenlijk alles. Het zal af en toe misschien best wel even slikken worden. ik weet niet wat mij te wachten staat. Hoe spannend is dat dan. Lieve stellen. mannen en vrouwen. vol spanning en een hartslag van 180. hoop ik snel wat van je te horen.xxx
Roy Crocque
daily dosis
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

DaniŽlle van der Meert
DaniŽlle van der Meert - geile knuffelbeer gezocht
Dag geule smeerlappen! Ik ben een drukke zakenvrouw met weinig tijd om leuke mannen te ontmoeten en een relatie op te bouwen. Ik reis twee keer per maand naar het buitenland voor werk. Om fit te blijven probeer ik waar ik ook ben altijd even een sportschool op te zoeken. Thuis ben ik blij als ik even lekker een avondje op de bank kan kruipen om een filmpje te kijken of wat te lezen maar meestal zijn het rapporten van werk die ik door moet lezen of vergaderingen die voorbereid moeten worden. Een kinderwens heb ik niet. Wel iemand die mij in de schaarse uurtjes die ik vrij ben, een luisterend oor kan bieden en een arm om mijn schouder en een vinger in mijn kransje. Ik houd van knuffelen en kan mij ook heerlijk laten gaan in bed.Verneem graag!
Paul Glasses
Paul Glasses - Lichte plassex
Lichte plassex ! Ik ben op zoek naar een mooie dame om lang mee te zoenen en te likken en om de laatste druppels na het plassen op te likken. Voorkeur voor dames tussen de 50-60.Liefst omg Deventer
Laup Trellih
Laup Trellih - Man to prostitute
Prostitute to man: "Hi, man, want to have sex? Man to prostitute "Ok. Only if you do it like my wife does." Prostitute:"I can do it in any way. So how does she do it? Man:"She does it for free."
Natalie Czerwonka's
Natalie Czerwonka's - Geen gezeur gewoon lekker genieten
Ook ik hunker weer eens naar een lekkere harde TAMP in mijn FOEF! Geen gezeur gewoon lekker genieten. Graag zou ik iemand leren kennen die ook in is voor een tripje naar een parenclub of sexbioscoop. Durf jij het aan met deze onverzadigbare rijpe, geschoren dame van middelbare leeftijd??
Gordon
Gordon - Pijpen zonder condoom had helaas niet haar voorkeur
Laatst bij een meisje een gedragen slipje opgehaald! In de kamer aangekomen werd na de plichtplegingen de jurk uitgedaan. Er verscheen een mooi gevuld vrouwenlichaam waarbij, duidelijk zichtbaar, plastic toegevoegd was om de borsten van extra vulling te voorzien. Na een uitgebreide opstart met tongzoenen volgde een ontdekkingstocht. Haar lichaamsreactie gaf duidelijk aan dat stimulatie van haar vrouwelijke delen op prijs werd gesteld. Hierbij was ze ruim tolerant. Pijpen zonder condoom had helaas niet haar voorkeur. Dit onderdeel van mijn normale programma werd dus maar overgeslagen. Toch maar een condoom aan laten brengen voor het overige sex werk. De verschillende standjes voelden aangenaam aan. Als sluitstuk gekozen voor doggy. Dit werd een boven gemiddelde ervaring. Ze anticipeert als de spanning oploopt tot nagenoeg een hoogtepunt. Op dat moment weet ze door gecontroleerde lichaamsbewegingen de ervaring te intensiveren. Door spierbeheersing en haar onderlichaam maximaal naar achter te brengen loopt de spanning zodanig op dat de ontlading zeer intens is. Ondanks dat het voor mij geen dame is voor een top positie in de persoonlijke voorkeurslijst staat herhalingsgevaar niet ter discussie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook