This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Per Pannekoek
Per Pannekoek - 1 Item
Ik ben een ook getrouwde man maar zoek nu naar meer spannende sex buiten de deur! Ik zoek een vrouw (vrouwen) die met mij ook een relatie puur op basis van sex en meer niet. Als jij een lekker gleufdiertje bent en je herkent in dit profiel laat dan maar snel wat van je horen en wie weet hebben we vanavond al wilde en spanende sex met elkaar!
Per Pannekoek
zoiets zoek ik nou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kirsten Perry
Kirsten Perry - wat ik wel en niet doe
Op veler verzoek zal ik er ook duidelijk bij zetten wat ik wel en niet doe lieverds, om misverstanden zoals gisteravond te voorkomen! do,s= pijpen zcd zoenen maggage body to body beffen anaal met condoom weet jij nog iets wat je bij mij wilt doen. dan is dat altijd bespreekbaar. dont,s= intiem zcd! Bondage 2 uur is 200. elk volgend uur is 75. maar wil jij een nacht met mij doorbrengen. dat is 450. een nacht begint bij mij vanaf 20:30 tot de volgende morgen. Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt, en wil jij een date met mij, mail me dan. en wie weet kunnen wij al snel van elkaar genieten. ik ben niet iemand die van haasten houd! gewoon heerlijk van elkaar genieten! ik van jou, en jij van mij. ik heb er al zin in! jij ook? wacht dan niet met mailen.
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - 10 minutes silence
A recent survey asked 100 Sexually active men what they most enjoyed about a blow job. 99.9% said'" The 10 minutes silence."
Ronald
Ronald - Jantje
Jantje zit langs de gracht heel hard te huilen. Komt er een bezorgde mevrouw naar Jantje toe en zegt: "Stil maar, stil maar, wat is er gebeurd?" Jantje zegt: "Mijn moeder heeft allebei de katjes in de gracht verzopen!" "Oooh! wat gemeen!" zegt de mevrouw. "Ja," zegt Jantje, "ze had nog zo beloofd dat ik het mocht doen!"
Boudesteijn
Boudesteijn - Erotische geile party's
Wat dachten jullie nou van spannende erotisch getinte feestjes met een klein groepje vrienden in privésfeer?? Ik schrijf: Erotische geile party's & sexfeestjes. De feestjes verschillen van erotisch tot swingers feestjes. We zijn op zoek naar nieuwe leden voor ons groepje uit te breiden. De bedoeling is om een leuke groep mensen bij elkaar te krijgen om af en toe lekker uit ons dak te gaan. De feestjes die we organiseren zullen in eerste instantie klein en besloten zijn en alleen toegankelijk voor leden van onze site. Als we leden genoeg hebben kan het goed zijn dat we ook grotere evenementen gaan organiseren. Contact me dus snel!
Bloeme
Bloeme - ben op zoek naar sexcontact
He lekkertjes van Nederland. ik meid uit Zwanenburg en ben op zoek naar sexcontact met leuke jongens die van een gezellige avond stappen houden maar ook van gezellig thuis samen op de bank een filmpje kijken. Na een gezellig avondje heb ik meestal de behoefte om te vrijen zonder condoom en wie weet wil jij ook wel vrijen met mij. Heb je zin in een gezellig avondje laat dan een bericht achter bij mijn profiel! Over jou: Je bent lekker. lief en weet hoe je me moet verwennen (Op elke vlak!) Ik zit op dit moment tussen twee opleidingen dus heb voldoende tijd! Dus kom op! Contact me!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook