This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lucien
Lucien - 1 Item
Dag allemaal! Ik ben nu dus opzoek naar een leuke meid met een lekkere dikke kont. Op het moment ben ik n.l. zeer geil en wil het liefste iemand serieus penetreren. ! Alleen serieuze (:|) reacties uiteraard, en dus geen meiden met van die kleine kontjes die zeggen dat ie op termijn nog dikker gaat worden! Groetjes weer……
Lucien
mijn eigen slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - Retegeil natuurlijk
Laatst stond Oud en Nieuw weer voor de deur! Wat te doen op zo´n avond....Retegeil natuurlijk… ik had er best lang over nagedacht. Het aanbod bestond uit verschillende opties zoals o.a. gourmetten met nietszeggende vrienden, in een niet bijster goed bekend staand café hangen, met de familie bij elkaar, een heuse gangbang in de garage van Boudesteijn enzovoort...De keuze was niet makkelijk en traditioneel als ik ben ingesteld wist ik nou niet of nieuw jaar vieren in een saunaclub het toppunt van eenzaamheid is of juist een leuke afwisseling en een keer wat anders?????
Harry Prick
Harry Prick - kan ik niet meer op mijn eigen vrouw
Na al die jaren kan ik niet meer op mijn eigen vrouw klaarkomen. Ik heb het opgelost door mijn vrouw tot bijna aan het einde trekken en doe dan ik zelf het laatste rukje wel. Ze gaat helaas niet zo snel als ik en we hebben er goede communicatie over, dus ik heb alles al geprobeerd (haar harder laten gaan, haar zachter laten gaan, foto’s boven het bed van andere vrouwen etc.) maar het daadwerkelijk komen door mijn eigen vrouw lukt me gewoon niet meer. Als ik mijn hand rond de hare leg, en dus een beetje "meetrek" en vervolgens aan lekkere andere wijven uit de garage van Boudesteijn denk, dan lukt het meestal wel, terwijl ik dan niet opeens het tempo verander of zoiets…. Mooi opgelost toch??
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - vraagje
Als een boswachter er eens even echt tussenuit wil, waar moet ie dan heen vraag ik me dan af.........
Ling FA
Ling FA - TOK
Er zitten 2 kippen in een ren: zegt de ene kip: TOK, zegt de andere: are you tokking to me?
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - Ik ben creatief
Hey Hoppema! ze noemen me niet voor niets een mode popje. Studeer niet voor niets mode in Amsterdam. Dat is naast erotiek mijn grootste passie. Altijd met mode en sex bezig. Ik ben creatief. heb doorzettingsvermogen. ben betrouwbaar en good fun om mee om te gaan. Over jou: Mannen zat te vinden in mijn omgeving daar ligt het niet aan. maar ik ben nu toch wel op zoek met een bepaald doel. Namelijk een heuse sexdate en dat doe ik dan toch liever via het internet!! Bel me dus………….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook