This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anton Klungel
Anton Klungel - 1 Item
Kunnen wij samen een affaire hebben??? Eigenlijk heb ik thuis een vrouw, maar ons sexleven is zo ingedut.. Dus wat ik zoek is eigenlijk een vrouw die mij weer de spannende ruige sex kan geven. Wel graag met discretie zolang mijn vrouw het niet weet. Ik wil graag nieuwe ervaringen opdoen zoals anale sex met een strap-on of zo. P.s. Het is pas bedriegen als ze erachter komt!
Anton Klungel
voor jou
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Galiena Schreuder
Galiena Schreuder - AUTO RELEASE AFTER 2 GALLONS
Farmer ordered a Milking Machine. Tried it on his penis & had a wonderful orgasm, but could not remove it. So he read the manual & faints. It said," AUTO RELEASE AFTER 2 GALLONS"
Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - Mijn moeder zoekt sexpartner
Mijn moeder zoekt sexpartner! Ik ben een single pas gescheiden vrouw en ben op zoek naar een man voor mijn moeder die net als ik van sex houdt maar het ook niet of veel te weinig heeft. Ik stel geen zware eisen maar vind een goede zelfverzorging wel belangrijk en het moet ook wel je intentie zijn om regelmatig met haar af te spreken want ze is, in tegenstelling tot ikzelf, niet op zoek naar wisselende contacten. Contact me voor een gesprek en bij gebleken geschiktheid ga je door naar de volgende ronde………..
Marleen
Marleen - Ik lust er nog steeds pap van!
Ondanks mijn leeftijd lust ik er nog wel pap van en ben nu opzoek naar een lekkere geile kerel die mij af en toe eens zou willen verwennen. Helaas is het op mijn leeftijd niet zo eenvoudig meer om een man te vinden die hier behoefte aan heeft en mannen van mijn eigen leeftijd zijn meestal als ze nog maar kijken zo klaar haha. Het lijkt me meer dan geil om eens een ervaring met een jongere kerel op te doen maar ik weet niet of hier behoefte aan is dus vandaar deze advertentie. Ik woon in een leuk appartementje in Tilburg, geen fin. zorgen of problemen en zoekt dus echt een sexcontact, het liefste voor vaker. Kusje op je DONG!
Luc Coolman
Luc Coolman - een Hollander in een super mooie sportwagen
Er komt een Hollander in een super mooie sportwagen bij zijn vrienden langs. Die vragen hem hoe hij er aan komt, omdat hij heel weinig geld heeft. Daarop antwoordt hij: "Ik was aan het liften, stopt er een heel mooi vrouwtje in deze auto. Dus ik mee rijden, na een paar kilometer rijdt ze een open plek in het bos in en zet de auto stil. Stapt uit en doet haar broek uit. Zegt ze: "Neem maar wat je wilt!" Nou en toen heb ik dus die auto genomen!"
rio
rio - YOU will be the man
Today, in style are small cars, small watches, short skirts, and small mobile phones. There will come a time, when the SMALL PENIS will be in style, and then YOU will be the man!!!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook