This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ernest Kontkerst
Ernest Kontkerst - 1 Item
HEY! ik ben een jongeman en zou graag in mijn leven is een leuke geile, stoute vriendin willen hebben voor gezellig maar vooral oridinair sexcontact ! Ps. Ik woon in Cappele ad IJssel en heb een lekkere Tampert en een scooter dus kan me verplaatsen dus! Hoor het wel weer wie er als eerste reageert……..
Ernest Kontkerst
mijn dieet
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - naar een heuse sexclub te gaan
Dag heren, Ik was gisteravond eigenlijk van plan naar een heuse sexclub te gaan, maar bij aankomst gaf de thekefrau al aan, dat er die avond slechts 2 meisjes en ca. 20 kerels aanwezig waren i.v.m. de vakantieperiode. Wel correct aangegeven, maar ik had nou eenmaal zin in iets meer röring...dus dan maar naar de garage van Boudesteijn. And guess what? Daar was wel degelijk röring.....;-) Ik ken ze niet bij naam, maar 25 heerlijke roemeentjes heb ik wel geteld en één mooie Poolse waarvan ik de naam liever niet vermeld……. Ik zeg: Mmmmmmm!
Morgan Grooce
Morgan Grooce - A SAD STORY
A SAD STORY : A little boy was so jealous of his new born brother that he put poison on the nipple of his mom while she was asleep. Now comes the sad part - the next day their driver died.
Klitty Sanders
Klitty Sanders - raadsel
Het is rood en wit, heeft een zonnetje en komt uit een reageerbuis? Pipo de kloon natuurlijk!
Gerdien
Gerdien - Ik wil gwn een geile domme gozer
Hi lekkertjes. het is godverredommetjes nou eens klaar met die onzekere mannen!! Praatjes vullen nou eenmaal mijn gaatje niet. Ik wil gwn een geile domme gozer die mij aanvoelt en weet wat ik wil hebben. Over jou: Ik kan best pittig zijn. dus dat moet je aankunnen. Je bent niet bang om de leiding te over te nemen en je staat open rollenspel. .....Verlegen / terug houdende jongens hoeven niet te reageren.!!!! Daar ga ik mijn tijd niet meer aan verdoen stuur dus snel een reactie naar usedslipjes.com
Leo
Leo - ik zie er uit als een varken
Een man is aan het eten en morst een klodder mayonaise op zijn hemd. "Potverdorie", zegt hij, "ik zie er uit als een varken." "Ja, zegt zijn vrouw, en gemorst hebt je ook al."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook