This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pepijn
Pepijn - 1 Item
HOI! welke vrouw en/of.vrouwen en of stellen kan mij op zeer korte termijn een hete avond of nacht bezorgen??? Ik kom dus heel veel te kort. beter gezegd. ik heb er inmiddels al een lamme arm van gekregen. Ps. ik kan verplaatsen maar ook ontvangen!
Pepijn
me is bad boy
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - Gratis geile massage van 20 minuten! Netjes!!
HEY geule smeerlappen! Ik zit op dit moment gezellig in de saunaclub!! Voor wie het interesseert: momenteel nog genoeg dames, nog niet te veel, ook nog redelijk overzichtelijk met een paar geile beren. Bij binnenkomst werd me overigens medegedeeld dat ze een speciale actie hadden. Gratis geile massage van 20 minuten! Netjes!! Ik ben benieuwd naar het eten want ik lust wel wat na al dat gevinger wel iets stevigs………..…....
Marco
Marco - you can make it spit!!!!
Sexual Thoughts for Today : its not the length, its not the size,its how many times you can make it rise!its not how well it fits but how often you can make it spit!!!!
Berdina
Berdina - Het eten was best oké
Hoi Boudesteijn! Hier nog even een reactie op jouw feestje gisteravond. Het eten was best oké maar volgens mij was er niet voldoende aanwezig: rijst, groenten en drie varianten vlees, kippenpoten, stukjes kip in saus en nog iets maar dat was al op toen ik aan de beurt was. De kippenpoten heb ik dus helaas niet gehad maar ik hoorde wel dat die nogal droog waren... De pizza zag er erg goed uit, zelf niet gehad want dat was ook al op, maar van een paar geile beertjes gehoord dat die wel goed smaakten alleen een beetje te zout. Rijst en groenten waren toppie! Eten was weer goed dus…. See you next time!
Caitlin Ann Pietersen
Caitlin Ann Pietersen - vraagje
Waar moesten we naar terug, toen de tekentafel nog niet was uitgevonden?
Jouw Teefje
Jouw Teefje - geile teef
Hoi allemaal! Ook ik ben ook zo’n geile teef die graag flink genomen wil worden. ik sta overal open voor als het maar lekker en hard is natuurlijk! Dus laat je snel iets van je horen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook