This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ube Van den Fonteyne
Ube Van den Fonteyne - 2 Items
Dag dames! Stel: Jij hebt een warm verlangen. Ik, een mysterieuze man die bij je ontvangt in een woning waarvan ik net doe alsof deze te huur is! Ik laat je binnen en neem je zonder ook maar een woord te zeggen mee naar de slaapkamer voor een uurtje warme erotiek en ongeremde sex: ik schrijf: jij laat mijn paling glibberen als nooit tevoren en ik zal vervolgens al mijn erfgenamen de vrije loop geven! Of bel je me liever voor een losbandige lunchpauze om je plotse honger te stillen? massage,ongeremde sex,zachte erotiek, heerlijke aandacht,afspraak op locatie, goed gesprek,ouderen en dames met een handicap zijn ook van harte welkom. Mail of bel me voor je wensen. Ik ben een geile gigolo,escort met een rustige vriendelijke persoonlijkheid. Ik bruis van tederheid romantiek en passie die ik graag met jou wil delen. mijn passies zijn reizen, fotografie, koken, digitale media, shopping en sociale contacten. Door mij ervaring, opleiding en maatschappelijk bewustzijn hoef je met mij geen enkel onderwerp uit de weg te gaan.. graag hoor ik van je zodat ik je een moment kan geven van passie erotiek een luisterend oor of twee warme handen over je lichaam….. ps. ik geef ook cursussen hoe je een éénuierige koe kan melken !
Ube Van den Fonteyne
....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ube Van den Fonteyne
Me and You!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - Dame zwanger door gebruik zwembad!
Een duik in het zwembad zorgde ervoor dat een Poolse moeder (Spirma genaamd) nu plotseling een kindje verwacht. Verdwaald sperma bevruchtte de moeder, toen ze in het zwembad lag van haar hotel in Egypte. Dat beweert ten minste de oma van de vrouw. De Poolse vrouw gaat het verantwoordelijke hotel aanpakken. Ze sleept het management voor het gerecht want ze weet het zeker: het is de schuld van vreemd sperma dat in het zwembad dreef. Een duik in het zwembad bezwangerde haar! Ze eist een fikse schadevergoeding van het appartementencomplex. De Poolse autoriteit in Warschau bevestigde dat de vrouw inderdaad haar beklag heeft gedaan. Zo’n een duik in een spermabad, schijnt overigens wel goed voor de huid te zijn……
Ava Hard
Ava Hard - Kan een vrouw zwanger worden door sperma in zwembadwater?
Kan een vrouw zwanger worden door sperma in zwembadwater? Mijn man AAD had vorige week per ongeluk een spontane zaadlozing in het zwembad hier in het dorp. En is nu bang dat hij dat hij een meisje of een vreemde vrouw bezwangerd heeft. Daarom deze vraag. Ps. het ging om water van +/- 30 graden.
Boudesteijn
Boudesteijn - te veel sextouristen
Stel jullie eens voor: te veel sextouristen in het hotel, een met sperma besmeurd zwembad of een met nette buurman waarvan tijdens de reis blijkt dat zijn dochter een heuse amateurprostitué is! Reisorganisaties moeten zich steeds vaker bezighouden met bizarre klachten van toeristen die een schadevergoeding eisen voor hun mislukte vakantie!
Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - Witverlies
Als ik met mijn pooier vrij, schaam ik mij altijd voor het witte vlekje in mijn slipje. Dit lijkt zo onhygiënisch. Is dat raar?
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - women/marriage
Women look at a wedding as the beginning of romance, while men look at a wedding as the ending of romance.
Kiki Beurtens
Kiki Beurtens - Slippertje
Hallo, ik ben een getrouwde vrouw maar mijn man heeft momenteel meer oog voor zijn hobby (golf) en zijn werk dan voor mij en aangezien ik ook zo mijn sexuele behoeftes hebt lijkt het me wel spannend om eens buiten de deur te piesen zoals dat heet. ;) Durf jij het aan om stiekem met mij contact op te nemen zodat deze Tante Poes eens flink afgebeund kan worden! Ik zie er toch best aantrekkelijk uit toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook