This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hanz Aplast
Hanz Aplast - 1 Item
Hoi lekkere dames! Ik beschik over een bestand met informatie over het betalingsgedrag van klanten van een bank. Misschien handig als jij of jouw baas op maat gesneden advertenties wenst aan te bieden! Zelf ben ik vrolijk, netjes, ABN, vol met humor, en een beetje stout, en ik zoek nu een lieve, nette, slanke, vrolijke vrouw met goede vormingen voor een aangegeven relatie, met name iemand die noodzakelijk onderhoud aan mijn euromast kan geven zodat ik weer eens lekker mijn glanskop kan snuiten. Ik verkeer in een soort broer- zus relatie en ben dat goed zat. Ik zoek dus spannende, spontane, auto en buiten sex voor langere tijd maar ook weer niet dagelijks. Mijn blootfoto volgt gelijk na 1e contact! Contact me dus!
Hanz Aplast
cash voor info!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tess Von Piekurz
Tess Von Piekurz - na afloop wil ik jouw paal ontkurken
Ik zoek voor morgennacht een wat jongere man op een spannende date mee te beleven en na afloop wil ik jouw paal ontkurken! Ben zelf een ervaren rijpe, geschoren vrouw en ben inmiddels ook officieel gescheiden. Ben jij die jongere man die heerlijke sex met me wilt hebben en er niet voor terugdeinst om een vrouw met veel ervaring eens lekker klaar te vingeren? Laat me dan snel weten en wie weet kunnen we vandaag nog afspreken en hoef je niet meer op je eigen tokus te toeteren!
Earl
Earl - in een leuke sauna geweest!
Gisteren in Duitsland in een leuke sauna geweest! Er is, ondanks dat het geen oktober is, iedere week een "Oktoberfest" en er is ook een heuse pornoshow en live muziek! . Ik ga in ieder geval even mijn “neus” laten zien met behulp van de gewonnen vrijkaarten van de voetbaltoto. Verder kan ik melden dat het er zo tussen 17:00 en 23:00 meestal wel vol was als ik er was en dat er best wat smaakvolle dames waren. Bovendien is de "Couchtime" beter verzorgd dan in sommige andere sauna’s.. Maar ja, ik realiseer me dat het allemaal wat wispelturige variabelen betreft en sterk afhankelijk van jouw persoonlijkheid is hoe e.e.a. ervaren wordt……Ik heb in ieder geval genoeg dames gezien die jouw merijntje er flink van langs kunnen geven!
Notermans
Notermans - twee sukkels bij een verkeerslicht
Er staan twee sukkels bij een verkeerslicht, zegt die ene: "Kijk jij eens of mijn knipperlicht het doet?" Zegt de andere: "Ja!", "Nee!", "Ja!", "Nee!" ...
Heidie Sneespray......
Heidie Sneespray...... - een hoop gedoe over sperma in het zwembad
Bij ons in het dorp is nu een hoop gedoe over sperma in het zwembad! Want ja, plas zie je niet en ik drink normaal geen zwembadwater, dus ik krijg het zelf denk ik niet binnen, ik proef het niet en ik douche me altijd na het zwemmen. Sperma zie ik soms wel drijven en dat is gewoon zwaar smerig en ranzig! Ik wed dat ik over mijn nek zou gaan, mocht ik het nog een keer zien drijven. Daar komt nog eens bij dat dát volgens mij harstikke opzettelijk is gedaan! (je gaat me toch niet vertellen dat je soms 'per ongeluk klaarkomt' in het zwembad), terwijl ik me nog best kan voorstellen dat sommige darmpatiënten bijvoorbeeld hun plas of poep niet kunnen ophouden wanneer ze in het koude water gaan!
Natalja Heinrich
Natalja Heinrich - Dr. Ramsteiner
Wie kent hier Dr. Ramsteiner??, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik! Ps. no smoke.....no club for him!!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook