This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jaap Rukschaap
Jaap Rukschaap - 1 Item
Psst! Zin in een vrijblijvende sexrelatie?? dat ga ik hier echt niet bevestigen natuurlijk! Het is simpel zat. Stel dat iemand mij herkend? Ja. of je moet een geheimpje kunnen bewaren! Ieder geval wil ik wel altijd graag opgehaald worden. Dus je moet wel een auto hebben. Dan kunnen we t gelijk in de auto doen? Lekker toch?? Wie weet kun je straks al de kokosmelk rechtstreeks van mijn palmboom likken! Mail me dus snel…..!
Jaap Rukschaap
mijn beker!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wil-Jannie Mostert-Uit de fles
Wil-Jannie Mostert-Uit de fles - een heksje
Hallo Allemaal Ze noemen mij vaak een heksje. Ik sta voor u klaar voor vragen over rituelen. spreuken. Aroma therapie. Bachbloesems. Etherische oliën en recepten. Spreuken of rituelen voor iemand kwaad te doen. daar doe ik niet aan mee. Erotiek en lekker op jouw trekfluit spelen eventueel in overleg en na betaling vooruit!
Maggie Griffins
Maggie Griffins - "maggi er in?"
Liggen 2 kommen soep in bed, zegt de een tegen de ander: "maggi er in?"
Henk Krols
Henk Krols - de Poolse Spirma
Tja, het was wel weer gezellig in de garage van Boudesteijn gisteravond. Beetje barhangen met ene Anja, maar ik heb haar nog maar net kunnen weerstaan. Helaas. Met de Poolse Spirma naar de kamer geweest en die sessie was zeldzaam slecht, ik bleek nummer 6 in de laatste 3 uur te zijn. Na een goed kwartier maar afgebroken :(. DJ Kots was binnen gekomen en was zijn apparatuur aan het opbouwen. Mevrouw Jansen zat als een verliefde puber op ene AAD te geilen, Mijn vrouw zit frikandellen met mayo te eten, Jord is geil, Ozzy rookt met gemak een pakje sigaretten weg, Boudesteijn is lekker aan het pannenkoeken, Tasjjaa was inmiddels in slaap gevallen en ik... Ik kijk naar Lexy. Dat zal denk ik de volgende worden. Hoewel... Er zit nog wat moois op de bank....
Manfred
Manfred - good-looking
Men wake up as good-looking as when they went to bed. Women somehow deteriorate during the night.
Ron
Ron - raadsel
Wat krijg je als je een koe buskruit laat eten? Bamboe natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook