This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rodney
Rodney - 1 Item
Hoi! Ik ben op zoek naar iemand die het niet erg vindt om even aan mijn zevengranenknuppel te zitten, Ik heb een vriendin, maar die kan mij niet tevreden houden in bed! ik ben eerst op zoek naar emailcontact. dus stuur mij een gewoon een geil berichtje met een paar blootfoto’s en wie weet kom ik even mijn pik door jou laten snuiten…ik ben overigens inmiddels ook geïnteresseerd in dikke, geschoren vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die het lekker vinden als ik de flamoes onder handen neem, reageer dan!!! Over jou: lekker lichaam. goed in bed! niet op zoek naar een vaste relatie. maar alleen seks! OK?????
Rodney
ouwe slipjes te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Edmondson
Lonnie Edmondson - Question
Why do women love gold more than man? Because Gold has 24 Carrots while man has only one Carrot!
Baldhartje
Baldhartje - PH uit balans
'Telkens als ik een weekje griep bestrijd met antibiotica, krijg ik enkele dagen later last van een schimmelinfectie aan mijn vagina. Ben ik nou allergisch voor antibiotica?'
Kleine Miriska
Kleine Miriska - speciale thema avonden
In Nederlandse parenclubs krijgen vrouwen vaak de kans om in speciale kamers of op speciale thema avonden om tegen een zeer kleine vergoeding sex te hebben met mannen. Dit is voor veel vrouwen spannend en opwindend en is voor veel vrouwen een uitkomst. Zeker vanwege de lage drempel om met een amateur prostitutie te beginnen. Ook is het meer anoniem en je hebt geen vreemde mannen in je huis! Ik zeg: gewoon de Taverne Rufferdinge bezoeken!
Victoria Silvstadts
Victoria Silvstadts - raadsel
Hoe heet een tor die op kleine torretjes valt? Torpedo natuurlijk!
Hanz Aplast
Hanz Aplast - waarom ik naar een amateur prostituee zou gaan......
Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom ik naar een amateur prostituee zou gaan, maar ik zal er een aantal op een rij zetten. *Omdat je dat 1x in je leven geprobeerd moet hebben. * Sex met een jonger of veel ouder iemand wilt hebben. omdat het spannend is. *omdat ik relatieproblemen heb en toch graag seks wil. * omdat mijn vriendin op seksueel gebied iets niet uitvoeren wil ( bv pijpen of anaal) en ik dit toch graag wil. *omdat ik helemaal geen seks meer heb in mijn bestaande relatie....etc....
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - haar lekkere billen tegen mijn kruis
Gisteravond aan de bar waren er ondertussen geen bekende beren meer en ging ik alleen tegen een muur staan. Het alleen staan duurde niet lang want Vingerborgh (half Duits/ half Grieks, oftewel helemaal Roemeens) kwam met haar lekkere billen tegen mijn kruis aan schurken, bewoog haar lekkere kontje heel geil heen en weer totdat mijn DONG tot enorme proporties werd gebracht. Gezien de nog immer aanwezige wachttijden voor een kamertje gingen we een tijdje pre salen op een bank. Eenmaal op de kamer maakte deze sexy dame tot mijn grote tevredenheid haar geil gedrag aan de bar meer dan waar en begon ze zowaar direct den hollander ambeteren!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook