This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pierre
Pierre - 1 Item
Hoi Allemaal, omdat ik veel werk heb verricht in de prostitutiewereld ben ik een boek hierover gaan schrijven. Dit boek is een soort handleiding voor meisjes die willen beginnen in de prostitutie. In dit boek staan allerlei handige tips en dingen die je het beste wel of niet kunt doen als je in dit wereldje wilt beginnen. Ook staat er van alles in over de gevaren hiervan. Erg handig dus voor de beginnende meisjes maar ook voor de dames die het nog eens willen nalezen. Het boek verteld je precies hoe te handelen en welke valkuilen je allemaal kunt tegenkomen in de verschillende vormen van prostitutie. Als je dit boek wilt bestellen (in electronische vorm, leesbaar op je PC) stuur me dan even een mailtje. Ik vraag een vergoeding van 9,95 euro per exemplaar dat ik moet versturen per mail. Ik hoor het wel. Kusjes,
Pierre
mijn gedragen slipje.....
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - voor de optie kinocontact gegaan
Gisteren in de sauna wilde ik nog wel een kamertje doen, maar kon niet echt goed kiezen. Toen maar voor de optie kinocontact gegaan. Heeft zijn voor en zijn tegen. In het schemerige licht mis je wel eens een vetrandje dat je liever niet had gehad, maar het is wel weer de plaats bij uitstek voor een klein toelatingsexamen. Willen ze bijv. niet zoenen, dan is het meteen ajuus. Roxanne slaagde cum laude voor de test, maar vertoonde bij daglicht wel het genoemde vetrandje. Niettemin een goede date gehad met haar. Vooral het pijpwerk was van dusdanig niveau, dat we aan andere dingen niet eens meer toegekomen zijn. Sta er dus positief tegenover als zij volgende keer weer mijn smeerpijp wilt afberen!
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - 2 mokkels over mijn paal geschoven
Gisteren begonnen een aantal gasten bij mij ineens homoseksuele neigingen aan te nemen en dat is ook niet de bedoeling! Laten we klaar wezen, ik loop graag in een leren slipje zonder kruis maar ik ben geen homo! ik ben op zeker hetero, want ik heb toch nog 2 mokkels over mijn paal geschoven. De eerste was de Roemeense Ina, die beweert half Grieks te zijn, maar dat beweren er wel meerderen. In ieder geval was ze in alles uitmuntend en dat is vooral wat van tel is. En de tweede was de poolse Spirma. Hoezo homo??
Jacqueline Doylie
Jacqueline Doylie - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen een pessimist en een optimist? Beiden zijn er van overtuigd dat alle vrouwen vreemd gaan!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - een band te voelen met diegene waarmee het bed gedeeld wordt
Zo heeft betaalde seks heeft bij mij meestal niets maar dan ook niets met verliefdheid te maken, al zullen veel vrouwen daar anders over denken. Dit komt omdat mannen en vrouwen anders tegen seks aankijken. Voor een vrouw is het bijna altijd noodzakelijk om verliefd te zijn en een band te voelen met diegene waarmee het bed gedeeld wordt. Mannen zien het gaan naar amateurprostituees voornamelijk als een zakelijke transactie. Je koopt een dienst van een hoertje en daarna is het klaar, of niet dan??
Chiquita
Chiquita - question
What is the thing that goes in dry & comes out wet. More you put it in, the stronger it gets. Men and women enjoy it in bed.....Tea Bag.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook