This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Grietje
Grietje - 1 Item
Hallo lekkere hitsige slipjesruikers van me!! Om in het bezit te komen van mijn slipje mail me. Alleen serieuze reacties! Keuze bestaat uit: -slipje -string -hipster -verrassing( of laat je door mij verrassen!). Prijs is op aanvraag en afhankelijk van jouw keuze(s) Betalingen enkel en alleen op teletik. Groetjes Grietje met het lekkere tietje....... XXX
Grietje
welriekend onderbroekje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - filmpje
Meisjes doen expres hun bikini topje uit op het naakt strand. Ze gaan topless zwemmen of naakt zonnen in de hoop dat iemand foto's van ze gaat maken. In de duinen staat mijn camera klaar en die filmpjes draai ik dan op kerstavond met een lekker drankje erbij!
Maarten
Maarten - voyeur
Ik werk als beveiliger bij een groot warenhuis. Vanuit een klein kantoortje ergens achter in de gang kijk ik de hele dag naar beeldschermen om het winkelende publiek in de gaten te houden. Met mijn camera’s volg ik regelmatig mooie dames en fantaseer dan hoe het zou zijn om ze te laten doen wat ik wil. Nu het zomer is lopen de dames er luchtig gekleed bij wat mijn werk extra leuk maakt. Ik kan regelmatig naar borsten gluren zonder dat de betreffende vrouw het in de gaten heeft. Ik denk dat menig voyeur een moord zou doen voor mijn baan, wat jullie??
Irina Voorninna
Irina Voorninna - (PIJP)contact gestoorde lui
Hallo, ik vernam uit de media dat mijn baan bij de RABOBANK op de tocht staat dus ik dacht Ik kom eens kijken of hier nog leuke mannen te vinden zijn en niet alleen maar op sex beluste (PIJP)contact gestoorde lui zoals op zoveel andere plekken… contact me dus!
Adriana Limana
Adriana Limana - zijn gay buddy (AAD)
Gisteren in de sexbios zag ik Boudesteijn weer. Liggend met zijn benen in de lucht speelde hij wat met zijn piemel en probeerde deze, onder toeziend oog van het publiek, in zijn eigen anus te duwen! Helaas niet gelukt maar daarna mocht zijn gay buddy (AAD) het proberen…..
Keith
Keith - sauna
Wel even opletten gasten! Je weet maar nooit hoe mensen reageren als je betrapt wordt met gluren. Exhibitionisten vinden het fijn, anderen houden niet van een gluurbuur! Zo kreeg ik er laatst ook van langs in de damessauna toen ik twee scharende vrouwen aan het filmen was....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook