This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Karel Anaalparel
Karel Anaalparel - 1 Item
HOI! I is er nog iemand die deze Vliegende Hollander eens flink zeeziek wil maken???? k ben een zachtaardige tedere verzorgde man die weinig tot geen seks meer heeft. Mijn relatie is niet meer zo goed. Helaas durf ik nog geen punt achter de relatie te zetten want we hebben pas samen een huis gekocht. Toch mis ik de seks enorm, het beperkt zich nu tot effe lekker de hand vol klotsen iedere woensdag ! Ik kan er niets aan doen dat ik het buiten de deur zoek. Ik houd van intimiteit. Welke vrouw die in de buurt woont wil af en toe seks met mij?? Ik vind het heerlijk als ik een vrouw mag strelen, overal mag likken en vingeren. Ik kan helaas niet ontvangen en alleen overdag of overdag in het weekend omdat mijn vriendin dit niet weet. Wie o wie laat mijn bel weer rinkelen??
Karel Anaalparel
mijn gedragen hipsters.......
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Heavenly Dutch
Heavenly Dutch - beginning of a new argument.
A woman has the last word in any argument. Anything a man says after that is the beginning of a new argument.
Christin Krapjes
Christin Krapjes - Ik heb een heerlijk krap kaal geschoren poesje.
Dag allemaal! Ik heb een heerlijk krap kaal geschoren poesje. Ik hou van lekker diep en Ik ontvang privé in Bilthoven. Vandaag kan je mij lekker komen verwennen zonder condoom ik wil jou DONG lekker in mijn krappe FOEF !
Erik
Erik - op naar het spreekuur bij dokter Jerkov……………
Tja leuk toch? gisteren bij Boudesteijn buiten op het terras kon je een gratis entree winnen door een piramide blikken omver te gooien met drie ballen. De begeleidster van dit spel was de erg mooie theke Andrea waar ik een aangenaam weerzien en gezellig onderhoud mee had. Ik probeerde indruk op haar te maken en zou die blikjes wel allemaal omver gooien en...laat ik het maar op houden dat ik een indruk op haar heb gemaakt. Ik gaf haar een kusje en weg was ik, op naar het spreekuur bij dokter Jerkov……………
Bets Blanke-Vlablaffer
Bets Blanke-Vlablaffer - HOTEL DE BLANKE SABEL
Overnacht voor weinig met je favoriete amateurprostituée eens in één van de 152 kamers van HOTEL DE BLANKE SABEL met een flatscreentelevisie. Je bed beschikt over donzen dekbedden en lakens van Egyptisch katoen. Dankzij gratis WiFi blijf je online, terwijl de tv met alle porno satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben een regendouche en gratis toiletartikelen! Verder: naaktrecreatie, spa, sexbios en andere luxevoorzieningen! Waar wacht je nog op??
Vloon
Vloon - bijna in een vuistgevecht
Gisteravond aan de bar belandde ik bijna in een vuistgevecht met een volstrekt mongoloïde armoedzaaier. In paniek zocht ik naar mijn bodyguard AAD maar die geilaard moest weer eens thuis gaan batsen! Nu moest ik het alleen opknappen. Wat wil het geval. De Poolse Spirma stond op, ging voor de sleutel kijken en zette haar tasje op de kruk waar ik naast stond. Grist die mafkees haar tasje weg, smijt het ergens op de bar en trekt die barkruk onder zijn vette reet. Ik zeg: "Der Stuhl ist besetzt", want ik zag direct aan zijn vette proletenkop dat het een mof was. Begint dat varken ook nog eens te schreeuwen en te schelden waar de honden geen brood van vreten dus ik zeg tegen hem: "Das ist das erste Mahl das ein Pferd gegen mich redet". Ik pak de kruk en trek hem weer naar mijn kant. Hij duwen en trekken en dreigen en hij zwamt dat dames geen tas op de kruk mogen zetten om hem bezet te houden. Ik probeer deze klootzak aan het verstand te brengen dat de dame de sleutel haalt en dat het trouwens MIJN kruk is. Dan loopt het mis want hij eigent zich de kruk weer toe. Dat wordt zelfs mij als vredelievende linkse klootzak te gortig. Zo'n vies varken hoeft mij niet te tergen dus ik geef hem een douw en hij tuimelt half achterover. Op dat moment springen er twee dames in mijn nek om me te kalmeren en even later grijpt de avondmanager Boudesteijn me bij de schouder. Om een lang verhaal kort te maken. Hij vraagt wat het probleem is en ik wijs het probleem aan. Die associale teringlijer die denkt dat hij zich alles kan toeëigenen. Boudesteijn handelt het sportief af en ziet dat ik niet de kwaaiste ben en regelt een nieuwe kruk. En wat dachten jullie. Die verdomde Van Keulen heeft de hele tijd het schouwspel gadegeslaan en eens goedkeurend gelachen. Die trekezels zijn nog te lui om een klauwen uit de zakken te halen om een vriend in nood te helpen!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook