This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mat Kruishaar
Mat Kruishaar - 1 Item
Hoi, ik ben lief,zorgzaam,extravert,eerlijk,spontaan,gepassioneerd en betrouwbaar. Ik werk freelance als therapeut. Kleed me leuk en modern en denk jong. Reis graag naar (zon,zee,naaktstrand) Houd van: blootfotografie, soms koken, piemelsap maken, ter communie gaan, sjorrewietske, muziek luisteren, tv=kijken, cabaret ,filosoferen,lezen,” swingen” . Ik zoek een liefdevolle,gezellige en passievolle relatie. Goed naar elkaar luisteren en praten, Vind voor beide zelfstandigheid en een stuk eigen leven belangrijk. Voor een relatie ga ik voor 85% en dan ben jij nr.1! Reacties via mijn mailadres: edhoeven@hotmail.com Alleen reageren als je er ook gelijk een geile blootfoto bij door mailt. Wat ik overigens niet zo belangrijk vind is gelijkwaardigheid en vrouwvriendelijk denken en doen of zo…….. Wacht op je reactie en wie weet gaan wij mijnwarme pap oppompen!!
Mat Kruishaar
I love slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - mijn banaan afpellen
Dag allemaal! Ik wil de laatste tijd alleen nog maar dames klaarbeffen! Ik doe het ook nog eens zolang je wilt en ik doe het alleen op de manier die jij fijn vind! Ik neem de tijd voor je zodat jij altijd voldaan bent!! Elke vrouw van jong tot oud mag reageren en doe dit ook bij paren bij haar als hij dat niet wil doen of bij andere damesclubjes in huis. In overleg mag je eventueel ook mijn banaan afpellen voordat-ie rijp is! Neem een kijkje op mijn website om jezelf verder te overtuigen. Ps. Schaamhaar hoef je niet te scheren hoor want dat vind ik erg mooi….xxxx
Bathilde
Bathilde - Any married man
Any married man should forget his mistakes. There's no use in two people remembering the same thing!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - wijze woorden!
Ik werd bij de geboorte van mijn eerste kind op slag ouder.
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - geile Gb!!
HOI! Wij organiseren weer een geile Gb!! Met een heerlijk geile mooie jongedame met veel pit die voor veel in is. Dit keer mooie dame van Grieks/Duitse afkomst organiseert a.s. Zaterdag een lekker geil feestje in de omgeving van Alkmaar. Wij starten om 14.00 uur en gaan door tot 16.30 uur. Zij is voor veel in waaronder pijpen zonder condoom, heuse sperma douches en klaarkomen in haar mondje verder is zij erg geil en verwend ze graag mannen. Dus als je mee doet ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel de deur weer uit. De Gb wordt in een gezellige sfeer volle kamer gehouden onder het genot van een lekker hapje, drankje en sfeer volle muziek. Ben je geïnteresseerd en wil je zeker deelnemen aan deze geile gebeurtenis mail ons dan snel en meld je aan. Deelname vergoeding bedraagt 110€ voor 2,5 uur puur genot. Er zijn douches aanwezig opfrissen is dus mogelijk. Alleen serieuze reacties graag wij gaan zeer discreet te werk en privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Als je voor 14.00 komt kun je ook nog meedoen met de pietsjentrek spelen. Tot gauw!!
Anna Rokitama
Anna Rokitama - altijd aanwezige honger naar sex
De dochter van Boudesteijn is één van die jonge meiden die maar niet genoeg kan krijgen van seks! Om haar altijd aanwezige honger naar sex te stillen, heeft ze een advertentie geplaatst in een sexblaadje waar ze haar diensten aanbiedt als amateur prostituee!! De kop "ik wil jouw kouwe champignon-cremesoep opslurpen voor geld" heeft haar telefoon roodgloeiend doen staan. Kijk hoe ze zich vol overgave stort op een van haar vaste klanten, ene AAD!.
Wil Bakkers
Wil Bakkers - Bacteriële vaginose
Vrouwen denken vaak dat iedereen het kan ruiken, maar gelukkig is dat niet zo. Ook de partner heeft er geen last van. Bacteriële vaginose heeft ook niets te maken met een slechte hygiëne, meer nog: hoe vaker je de vagina wast, hoe meer goede, beschermende bacteriën je wegspoelt! 'De correcte behandeling bestaat uit een antibioticum, dat we via de mond of via de schede zelf zullen toedienen.' 'Helaas merken we wel dat het de neiging heeft om regelmatig terug te komen. Het slikken van melkzuurbacteriën kan hierbij helpen.'

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook