This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ries Reetneus
Ries Reetneus - 1 Item
Hallo, Ik ben een aardige man, maar helaas ietwat klein geschapen en goed niveau! Ik zoek een betrouwbare aardige oudere,rijpe geschoren vrouw, liefst met hele grote borsten (cup F, G, H), (ook Surinaamse, Antilliaanse zijn meer dan welkom, maar maximaal 1 keer sex in de 2 weken anders krijg ik die lucht niet uit mijn slaapkamer….) Ps. ik kan alleen ontvangen. Redelijke vergoeding in overleg is bespreekbaar. Omgeving Rijnmondgebied. Heb je interesse stuur me een geile blootfoto van je moeder en ik reageer altijd!
Ries Reetneus
leuke items!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Voortaan zelf je badjas meenemen
Hey Guys! Voortaan zelf je badjas meenemen! gisteren in de sauna waren er door de drukte helaas geen badjassen meer en was ik aangewezen op een klein handdoekje om mijn middel: dit was echter helemaal geen straf in de gisteren erg warme barruimte. Aan de bar kwam ik Van Sonsbeek tegen die een mooie latina bij zich had luisterend naar de naam Maria. Ik schurkte met mijn leuter langs de benen van Maria...euh... ik bedoel maakte wat leuke complimenten aan het adres van Maria en zag zowaar mogelijkheden om haar van Van Sonsbeek in te pikken! Wat wil je dan? Mijn DONG begon al te steigeren!! Ik vermoed wel dat dit enige agressie bij Van Sonsbeek heeft gewekt want een vijftal minuten later zag ik hem bijna op de vuist gaan met een dikke Duitser die de stoel van een ander meisje inpikte; ik moet er niet aan denken wat gebeurd zou zijn als ik zijn meisje niet had ingepikt……………..
Linau Stimpson
Linau Stimpson - two times
There are two times when a man doesn't understand a woman- before and after marriage.
Doris van den Berge
Doris van den Berge - raadsel
Het is groen en heeft een gewei? Antwoord: een dophert.
Django
Django - weer eens geen zin in sex
Gisteren had mijn vrouw weer eens geen zin in sex. Toen ben ik in een rechte lijn naar de garage van Boudesteijn gereden en heb ik heerlijk de stress van me afgeneukt met de Poolse Spirma zo laat ik mij de pret niet bederven door dit soort flauwekul. Met de ene hand duwde ik haar hoofd in het kussen, met de andere hand bevredigde ik haar: wijs- en middelvinger in haar FOEF, ringvinger en pink om haar klitje te bevredigen en de duim om wat druk uit te oefenen op d'r aarsje. Traditiegetrouw de Muschi van Milva nog even uitgevreten die zowat smolt tussen haar benen. Ze liet haar kokende zeik weer de vrije loop toen ze een stuiptrekkend orgasme kreeg en me zowaar recht in mijn bek zeek toen ik haar befte. het werd uiteindelijk dus wel weer een lekkere vunzige bedoening zoals ik dat gewend ben!
Erikono Ishinio
Erikono Ishinio - in mijn kontje zetten
Pssst! wat wil jij nou in mijn kontje zetten?? Ik wil worden genomen (in mijn anus) met diverse voorwerpen. Over mij: Ik ben biseksueel, getrouwd, met een kleine ervaring, Ik verzeker cultuur, discretie en hygiëne en ik ben zeer onderdanig, ik heb geen taboes, en ik ben vastbesloten om alles te doen. Ik woon in België, een paar km buiten Maastricht. Op zoek naar iemand bereid op maandag of op de nacht van maandag tot diensdag, in mijn appartementje. Ik zou ook graag naar je toe komen om even lekker aan jouw Japie te hengelen! Ik spreek een beetje Nederlands, dus ik vraag om uw begrip en geduld. Gelieve alleen serieuze aanbiedingen. Is er iemand geïnteresseerd?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook