This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Duprie Hetebrij
Duprie Hetebrij - 1 Item
Hoi! Leuk dat je dit leest. Ik kom uit Zeist en ik ben op zoek naar een geile meid/vrouw/stel voor telefoonsex, camsex of whatsapp/blootfotoruil: Hoe ik eruit zie? geschoren pik en ballen en een lekker geil kontje! Lijkt dit je wat en durf je het aan? Mail/bel/app me dan. Ben ook 's nachts bereikbaar. Hoop op leuke reacties. Tot gauw.
Duprie Hetebrij
LEKKERE DONG!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - een weergaloze geile dansact
Hey Guys! Wat denken jullie wat??? gistermiddag waren de banken bij Boudesteijn in de garage in een carré gezet zodat er ruimte was voor het bandje en om lekker naakt te dansen. En er werd gedanst kan ik je vertellen. De ingehuurde band anticipeerde heel goed op de uitbundigheid van de opgezweepte dames. En terwijl wij in de banken hingen of als een stelletje Houten Klazen gesneden uit aftands populierenhout langs de kant stonden, gaven een paar wulpse dames een weergaloze geile dansact weg waarbij Milva de meeste indruk op me maakte. Haar kleinere iets getinte danspartner stak haar naar de kroon wat betreft het Oudhollands reetschudden. Een discipline waar deze mokkels het patent op schijnen te hebben. Van Keulen zat als een Pascha met een bikkelharde tampert in de bank dit geile schouwspel te aanschouwen en de kwijl die uit zijn mond liep was het bewijs dat het erg goed was. Maar ook de Poolse Spirma slingerde zich later op de avond erotisch om de danspaal samen met die rondborstige dame waarvan ik de naam kwijt ben……, ik schrijf: mmmmmmmmm!
NICO
NICO - Naughty Men Club
Hallo allemaal! Ik zoek een aantal mannen t.b.v. op te richten N.M.C. oftewel Naughty Men Club. Inleggeld maandelijks 50 euro. Eens per maand wordt een sexuele activiteit aangeboden t.b.v. een uitgeloot lid die dan lekker zijn Lars kan laten afstropen! Ik denk aan maximum 10 leden en we gaan net zo lang door totdat iedereen een keer heeft gewonnen!
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - wijze woorden...
Automobilisten sporen niet!
Doktor Hans
Doktor Hans - twee paar siliconen borsten
Dag allemaal, ik heb nog twee paar siliconen borsten met tepels, in de maten C en E, zijn nog nieuw, nieuwprijs 180 euro, t.e.a.b. voor 100 euro!
Freeda Springsteen
Freeda Springsteen - super heet seksfeestje
Hoi geile sniftert dat je er zit! Op maandagavond a.s. houd ik,een super heet seksfeestje in de garage van Boudesteijn. Van 19.00 uur tot 00.30 uur laat ik me lekker afbeunen in mijn natte FOEF en wil ik veel mannen pijpen. Er worden ook een aantal stelletjes en andere single dames uitgenodigd. Extra veel seksplezier dus. Kom jij ons ook lekker jouw eenogige piraat bedwingen??? Er zal tevens een klein hapje aanwezig zijn voor degene die tussendoor even willen bijtanken. De entree bedraagt 100 euro all incl. Je hoeft niet te reserveren. Er worden deze keer GEEN opnames gemaakt. Zie ik jou??????

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook