This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Parker
Parker - 1 Item
Dag dames, ik ben een gezelschapsheer in de breedste zin van het woord biedt me per direct aan. Zo wil ik discreet zijn diensten aanbieden aan rijpere, geschoren vrouwen die op zoek zijn naar genegenheid, een gesprekspartner, hartstochtige sex... al wat u wenst. Het is voor het eerst dat ik mij op deze manier aanbied, maar deze economisch zware tijden dwingen mij tot actie. Wel op een ander gebied dan mijn normale werkzaamheden, maar minstens zo spannend! Ik hoop snel nader kennis te kunnen maken, mail me voor een eerste contact. Doen hoor! Tot gauw uw (of mag ik jou zeggen) gezelschapsheer. XXX Standaard tarief € 125,- per uur. Meerdere uren of hele dag, tarief samen in overleg
Parker
mijn dong in de morgen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - afspraakje aan het water/bos
Ik zoek/gezocht geil seks afspraakje aan het water/bos bij de kraaienberseplas n-bra bij cuijk . ik kom alleen als het mooi weer is!! ik zk seks date/contact.zk vrouw,dame,meid voor de seks.of bij je thuis.ik kan verplaatsen. Wil jij mijn paus pesten tot hij moet kotsen?????
Anton Klungel
Anton Klungel - de garage van Boudesteijn
Dag allemaal! Gisteren maar weer eens naar de garage van Boudesteijn geweest en laat dit gezegd zijn dat ik er geen spijt van gekregen heb. Veel nieuw vers vlees in de kuip, zeker toch voor mij aangezien ik er sinds april niet meer te gast was. Her en der toch nog een paar bekende gezichten van de vroegere vaste kern. De wellness was opnieuw proper en niet zoals voorlaatste keer toen ik tot aan mijn knieën in andermans vuil en schaamharen stond aldaar. Het vreten is nog steeds waardeloos, maar dat zien we door de vingers! De sfeer was ook uitermate goed, al blijf ik er bij dat het nooit nog zal worden zoals de hoogdagen pakweg 2 jaar terug! Maar iemand die zegt dat er niet genoeg dames of niet genoeg diversiteit aan vrouwen zit, die is ofwel achterlijk oftewel heeft ie stront in zijn ogen! Op zo’n pensenkermis amuseert iedereen zich toch?
Barbara Moor
Barbara Moor - A woman worries
A woman worries about the future until she gets a husband. A man never worries about the future until he gets a wife.
Hanz Aplast
Hanz Aplast - ik ben Hanz
Hallo ik ben Hanz, ik ben al een tijdje gescheiden. Na ups en downs van mijn scheiding en blij dat alles is geregeld kom je er achter dat je toch wat mis,een maatje om leuke dingen te kunnen doen. Mijn hobby's zijn fotograferen, langdurig de muur witten, afkalven, zaadpompen, lezen muziek luisteren,film kijken,wandelen en naaktfietsen (zonder zadel) en zo nu en dan dagjes of weekendjes weg. Naast mij hobby's werk ik ook, als data specialist! Ps. Stiekem heb ik ook nog een kinderwens maar als ik kijk naar mijn leeftijd zal ik dit denk ik uit mijn hoofd moeten zetten. Dames als je interesse heb en mijn blootfoto’s slaan aan dan hoor ik graag je reactie!! Contact me snel wat ik ben het penisknuppellen al een beetje beu!
Arabellyn
Arabellyn - lekkere handjob
Voorstel: ik voor 50 euro boodschappen en ik geef jou een lekkere handjob bij jou thuis. Deal?Contacteer me direct als ik eens aan uwen bout moet sleuren…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook