This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Shooter
Shooter - 4 Items
Ik ben een geile man die heel graag in contact wil komen met een lieve vrouw die veel mist in haar intieme leven. Ik kan je heel veel geven met heel veel liefde, aandacht en geduld. Harde en snelle sex komt niet in mijn woordenboek voor, ook penetratie is voor mij onbelangrijk. Ik wil je knuffelen, kussen, strelen, likken een totale massage geven, wat uiteindelijk zal lijden tot een eindeloos hoogtepunt. Voor dit alles trek ik een paar uur uit en ij hoeft je niet te richten op mij, mag wel maar is geen must. Leeftijd, uiterlijk en afkomst zijn niet belangrijk. Vertrouwen, respect en hygiëne zijn daarentegen heel belangrijk. Als je niet te ver weg woont wil ik graag wekelijks bij jou mijn hondje uitlaten……..
Shooter
lekker kontje.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Shooter
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Shooter
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Shooter
tegeltje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Bemachtig dit eBoek… NU!
Hey geile snifters! Ik moet jullie over iets vertellen en ik kan er simpelweg niet mee wachten. Het gaat over een boek genaamd “fapfap piemelpap doen””. Ik heb gisteravond mijn copy binnen gehad, en ik moet zeggen dat het één en al kwalitatieve en waardevolle informatie is. Je krijgt tonnen aan pagina’s met advies, tips, trucs en inzichten over . “met 1 handje fietsen” en “gitaar spelen zonder snaren”. Je zal leren hoe je jouw angst voor afwijzing elimineert en jezelf traint om ongelofelijk veel zelfvertrouwen te hebben. Je zal geheimen ontdekken over lichaamstaal waarmee je dwars door vrouwen kunt kijken zodat je jezelf nooit hoeft af te vragen of ze interesse in je heeft of niet. Je zal de beste date locaties leren, hoe je met vrouwen praat, hoe je ze plaagt, hoe je van je onzekerheden afkomt, hoe jij je sociale leven verbetert. En het mooiste is, je hoeft er niet lang, knap, slank of rijk voor te zijn! Wauw, het zit er gewoon allemaal in. Er zijn veel mensen en producten op het internet die “beweren” jou te leren hoe je drastisch je liefdesleven kan verbeteren en ik heb veel van mijn drukbezette tijd besteed om er zeker van te zijn dat dit er niet één van is. Mannen, de tips en adviezen in dit eBoek zijn echte eye openers! Dit is HET starterspakket voor iedereen die wilt beginnen met zijn zaad van het kwaad te verspreiden! Jullie kennen mij en jullie kennen mijn eerlijkheid en karakter. Ik zou jullie nooit de verkeerde kant op sturen. Bemachtig dit eBoek… NU!
Francisca Demarco
Francisca Demarco - A man marries a woman
A woman marries a man expecting he will change, but he doesn't. A man marries a woman expecting that she won't change, and she does.
Guina Stiel
Guina Stiel - wijze woorden
Alleen mensen kunnen bot en scherp tegelijk zijn...!
Frank Fukking
Frank Fukking - lekkere franse jodel sauce
Hallo Dames! Ik ben op zoek naar een jonge vrouw die mijn geheime vriendin wilt zijn die met mij lekkere franse jodel sauce wilt maken!liefst binnen een straal van 25 kilometer van Nijmegen om af en toe te “bezoeken” .Natuurlijk is discretie gegarandeerd en blijft het ons geheim. Ik ben bereid om hier eventueel een leuke vergoeding voor te betalen. Ik hoop dat je reageert. We kunnen ons dan nader voorstellen en details bespreken!
Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - goed raad!
Gooi eens, als je je Duitse helm gaat poetsen, een emmer vuil water bij een emmer schoon water en je hebt twee emmers vuil water, of niet dan??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook