This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ernesto
Ernesto - 1 Item
Dag stoute Ladies! Ook ikke bef dames gratis bij mij thuis in mijn befstoel die ik zelf heb gemaakt op de hobbyclub! Iedere vrouw of stel mag op bezoek komen om haar natte geschoren of behaarde poes te laten likken. ook een stel waarvan zij het wil is welkom. stellen kunnen hier ook gewoon gratis neuken !!!!! Ik kan momenteel 24 uur 7 dagen in de week ontvangen en heb je geen zin meer dan kan je opstaan en zo weglopen zonder te betalen of dat je iets hoeft te doen. twee of drie dames die gebeft willen worden zijn ook welkom. beffoto's maken mag, koffie thee staat klaar (alcohol drankjes zelf meebrengen) . Op verzoek zet ik ook direct een zesde vinger aan jouw handje!
Ernesto
mijn hobbie!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Patricia Schwarz
Patricia Schwarz - wijze raad
Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag en ga eens een pattattent afpeuren!
Filipina
Filipina - geile pitspoes is voor verschillende dingen te boeken
Dag heren, deze geile pitspoes is voor verschillende dingen te boeken!! Zowel amateur- als professionele opdrachtgevers/fotografen kunnen reageren, daar maak ik geen onderscheid in. Ik ben voor diverse genres inzetbaar: Amateur, Artistiek naakt, BDSM(hoever in overleg), Cosmetica & Hairstyling, Fetish, Glamour, Lingerie, Playboy style, Topless en natuurlijk 18 plus. Er is heel veel mogelijk, ik ben namelijk altijd wel te vinden voor een nieuwe uitdaging. Zie jij een shoot wel zitten?? ? Vraag me naar de voorwaarden! Mail me dan, je krijgt altijd antwoord terug!
Patricia
Patricia - $1 for a $2
A man will pay $2 for a $1 item he wants. A woman will pay $1 for a $2 item that she doesn't want.
Leo
Leo - schaamlippen en clitoris
Ik heb nog een grote, geiile, lekkere Pussypomp in de aanbieding. Met deze perfect op vorm gemaakte zuigkap vergroot je in enkele seconden je schaamlippen en clitoris en daarmee natuurlijk ook de gevoelens van je intieme plekjes. Met de pomp bepaal je zelf hoeveel genot je wilt beleven en wat je aankunt. Daarna kun je op grote schaal genieten van je intieme delen. Genieten was nog niet eerder zo lekker als met deze doorzichtige vaginapomp. Zelf heb ik deze pomp op een heerlijke dame uitgeprobeerd. Ze was meteen nieuwsgierig en wilde het maar al te graag proberen! Met de pussypump en een kleine snel trillende vibrator was ze nog nooit zo intens klaargekomen!
Mink Vos
Mink Vos - gedragen/gebruikt slipjes vies van jou pis plas e.d.
Dag hoor! Ook ik zoek gedragen/gebruikt slipjes vies van jou pis plas kutsap. ik lik graag slipje FOEF en kont(schoon).ook zie ik een geil seks dat/contact.zk dame,singel,jong,vrouw voor de seks bij je thuis.ik kan verpl scooter.ik onderdanig singele man uit noord-brabant.reageer! wel geheim houden!! ik kom bij je thuis……….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook