This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

L.Hannes
L.Hannes - 4 Items
Dag allemaal! Als je blijft staren naar waar de zon onderging, zul je hem niet meer zien opkomen.... dus: welk stel wil deze lieve jongeman bij jullie thuis ontvangen om een geil rollenspel te ondergaan??? ik houd niet zo van soft seks zoals laatst bij een oma die louter mijn eenogige slang wilde strelen…….. Ps. Daar heb ik dus niets aan en dus ook liever geen financiële bedoelingen. Ik ben geheel ter jullie beschikking en onderdanig. graag in een straal van 15 km rond Bilthoven. Let wel: dit is een serieuze advertentie. Ik kan niet ontvangen wel verplaatsen. Ik ben deze middag en avond al beschikbaar. Laat alstublieft deze belevenis een keer werkelijkheid worden. Groetjes van een geile onderdanige. …….
L.Hannes
lekkere tamp!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
L.Hannes
bips
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
L.Hannes
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
L.Hannes
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sneferteri Shupherd
Sneferteri Shupherd - jouw haspel van je hupsel
Geef nooit uitleg. Je vrienden begrijpen je wel en je vijanden geloven je toch niet als je weer eens jouw haspel van je hupsel oprolt!
Dinkla
Dinkla - Ik rol jouw sok helemaal af!
Lieve,lieve geile mannen van NL Zin in een lekkere geile seks date met mij? Ik ben lekker stout,geil, heet en ondeugend! kom jij mij lekker verwenen? Ik ben een leuke geile hitsige stoeipoes die jou geweldig kan laten klaar komen Met mijn verlangen naar sex en vurig lichaam, breng ik jou naar hogere sferen! Met mijn geil mondje pijp ik jou zo naar de 7de hemel. Intieme sex enkel met condoom!! Ik houd ook van wederzijds genot. lekker intiem en discreet. Kom snel langs als jij jouw kraan wilt laten lopen of aan je Piet gesleurd wilt worden…Ik rol jouw sok helemaal af! Mmmm
Colette
Colette - RELAXHOUSE BOUDESTEIJN
RELAXHOUSE BOUDESTEIJN, excusieve massages &wellness Open vanaf 11 uur tot 22 uur zonder afspraak!Verschillende masseuses aanwezig. Bij ons kan u, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van de volgende massages: -B2B massage -oliemassage -tantra massage -Nuru Nuru massage -4 handenmassage -hotstone massage koppelmassages -living buffet Onze VIP massage met jacuzzi is zeker een aanrader. De afwerking van elke massage bepaalt u zelf . Dus stop direct met aan zelf je genotsknots sjorren en kom vandaag nog langs voor een onvergetelijke, sensuele massage ...!!
Jeffrey
Jeffrey - sjorjeppen!
Ik spreek liever mezelf tegen dat dat ik het een ander laat doen; dat geldt trouwens ook voor sjorjeppen!
victor
victor - vamp fatale
Vrijdag zag ik, bij ons in de straat, tegen het raam een mooie nieuwe dame zitten zonder topje!! Ik schrijf zwart broekje en veel te veel lipstift op! Dus ik belde maar aan. Ze had donker haar in een soort knotje, mooie c-cup pas op de kamer kon ik vaststellen dat ze ook nog eens naturel waren. Ze had na een uurtje binnen nog eigenlijk geen aanspraak van voorbijgangers gehad vertelde ze me. Dit leek me typisch een rustige dame, zo ééntje die lijkt op zo’n een vamp fatale. Toen ik, nadat ik had aangebeld en een praatje met deze dame ging maken stelde ze zich voor als Mevrouw De Bruin. Het was haar 2e dag in dit huis maar ze had al drie en een half jaar ervaring in opgedaan in een saunaclub. Om dichterbij familie in Bilthovent e kunnen zijn is ze nu naar Utrecht verhuisd. Waar ze het van huis uit wil proberen. Het beviel haar wel ondanks de nog weinige klanten die avond!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook