This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

george
george - 1 Item
Hoi, heb je, net als ik, behoefte aan kwalitatief intiem gezelschap zonder verplichtingen? Mis je net even die spanning en verleiding in je leven? Verlang je naar passie en vuur in bed? Dan kan ik jou helpen dat waar te maken.. Bij mij zul je je geen moment vervelen. Ik ben aantrekkelijk, heb een mooi lichaam met een heerlijke penis. Mijn intense ogen zullen je captiveren en vasthouden in een plagerig spel tot je in de 7de hemel belandt.. Ik houd ook van: diep en intens beffen (zc mits schoon!) . cocktail shaken, Sneeuwwitje wakker schudden, chokken en lekker lang tapzuigen!!!!
george
...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - Mijn vrouw houdt van sex en gezelligheid
Mijn vrouw houdt van sex en gezelligheid, en kan je super sexy gekleed ontvangen, heeft 'n heerlijk strak en sappig kutje, vind het heerlijk met je te zoenen, lekker pijpen en rimmen, kan squirten, wil graag geneukt worden ook anaal,dat doet ze heel graag privé bijna iedere dag, met jou 1 op 1, daarnaast geeft ze ook feestjes, heel discreet gaat ze ontvangen in 'n ruim appartement in de buurt van Amsterdam en ze stelt hygiene enorm op prijs! Het zijn altijd heerlijke geile feestjes met 'n aantal vriendinnen. Dus kom eens langs en laat je zak fluiten of je eikel pellen!!
Pippa Lee Suk
Pippa Lee Suk - successful man
A successful man is one who makes more money than his wife can spend. A successful woman is one who can find such a man, like me!!!!!
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - klein, intiem en knus adres (met vergunning)
Wij zijn een klein, intiem en knus adres (met vergunning). Heerlijke opwindende en mooie dames verwennen je, strelen, masseren en plagen je tot een (of meer) ongekend hoogtepunt (handmatig). Geniet en droom weg bij de sensationele body to body massage. Voel en ervaar de sensatie en het genot van onze massage. Quick-penismassag = 15 min. voor € 35.00 euro. Deze massaga is puur penis-gericht en de masseuse blijft gekleed. 30 min body to body en tantra voor € 80.00 1 uur jouw supesoaker op pompen blijft gratis!
Boudesteijn
Boudesteijn - Naugthy Men Club
Let op! Onze Naugthy Men Club is vanavond extra geopend. Wij hanteren geen entree! Ongekende kwaliteit voor een hele scherpe prijs! Vanaf 70,00 (30 min)kun jij nu al met een leuke ondeugende meid lekker stoeien in de mooiste suites! Wij zitten gevestigd in een goede buurt De leukste meiden geven jou de tijd van je leven met heerlijke ongeremde of juist ontspannende sex in prachtige kamers. Dus kom vananvond jouw tuinslang nog lekker laten spuiten, probeer maar eens in de roos te mikken terwijl je met een lekkere Schumi speelt!!!!
Mw. Stadhouders
Mw. Stadhouders - wijze woorden
Het mag de haan zijn die de bult volkwakt met mannenbut, maar het is de hen die de eieren legt…..
Zwaantje Holsteen
Zwaantje Holsteen - Vaginale droogte
Het lijkt waarachtig wel of mijn vagina een droge woestijn is. Het schurende gevoel tijdens de seks belet mij om nog te genieten. Ik hoor vaak dat dit iets typisch is voor de overgang, maar ik ben nog maar 29. Beetje jammer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook