This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pedro
Pedro - 1 Item
Dag dames! Voor vandaag in Utrecht zoek ik: jonge slanke meid/meiden (jij alleen of met vriendin,zus,nicht enz) die naar me toe willen komen en voor een vergoeding in sexy topje om mij eens flink te afsjappern! Ps. ik ben een verzorgde schone man met een kleine kromme DONG maar mijn oma zei altijd: Ook met een kromme lepel kun je nog eten!
Pedro
dit item is door de redactie verwijderd!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Leeloo
Leeloo - wijze woorden
Wie niet tevreden is met wat hij heeft, zal ook niet tevreden zijn met wat hij krijgt en blijft zijn eigen zwanenhals wurgen!
Van Keulen
Van Keulen - Mijn vrouw
Mijn vrouw is een mooie sexy donkergekleurde jongedame met een natuurlijke F cup. Ze is ondeugend en heeft een vrolijke lach, ze is altijd in voor stoute spelletjes. Heb je zin in een heet uurtje dan is zij de aangewezen persoon voor jou! . Kom vrijblijvend bij ons langs om eens kennis te maken en wie weet voor wat extra enkelloops pump-action!!
Jennie
Jennie - soft SM sessie met een vleugje erotiek
Hallo slaafjes en sletjes zin in een geile kinky spelletje of een soft SM sessie met een vleugje erotiek. Ik sta open voor nieuwe dingen zoals: jouw stok laten huilen, jouw piel kapot bateren, lekker de kaasboerderij runnen of even wat extra mayo op jouw kroket smeren; hierbij neem ik graag het initiatief en ik geniet zelf ook van het spel en speel met veel plezier en passie met nette verzorgde NEDERLANDSE mannen. Mail me voor je wensen. Bellen met Nummerweergave anders neem ik niet op en SMS beantwoord ik niet. Een geile zoen.
Hanz Aplast
Hanz Aplast - mooie billetjes en boobs
Heerlijke dag gehad bij mij vrind Boudesteijn! Genoeg parkeerruimte en de altijd even aardige parkingboys begroet. Zonnig en later op de dag kwam er wat afkoeling. Zo n zomers sfeertje in de tuin maakt mijn dag toch helemaal goed. Die extra oppervlakte van de tuin in vergelijking met van de winterse oppervlakte, zeer aangenaam. De dames zijn in de zomer ook wat vrolijker over het algemeen ;-) Zonnen doet ze een hoop goed. Al moet ik zeggen, het is dan ook een heerlijk gezicht al dat gebruin en die mooie billetjes en boobs..... Al klaagden sommige binnen van de matige opkomst van de mannen...tja die "die"hards". 12 uur wippen op de dag dat houdt toch geen man uit ;-) Het werd later op de dag wel iets beter voor ze. Een aantal toppertjes miste ik nog wel. Gelukkig was de Poolse Spirma aanwezig. Er liepen nog een paar nieuwe dames rond waar ik zeker nog eens kennis mee ga maken…….
bastiaan
bastiaan - mijn westerse bangmaker
Veel mensen hebben een natuurlijke afkeur tegen ideeën waar ze niet zelf zijn opgekomen. Daarom laat ik vaak mijn westerse bangmaker aan de juf zien!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook