This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bruno Bilnaad
Bruno Bilnaad - 1 Item
Hoi, ik zoek een vriendschap of af en toe sexueel contact met een dominante vrouw! Leeftijd is niet belangrijk(geen kinderen )oudere vrouwen mag ook. ik wil u graag bedienen en aan uw voeten liggen als u koffie drinkt. lig ik graag aan uw voeten als voeten bankje. uw bevel is mijn wens , houd van billenkoek. vernedering/laarzen likken/ u amuseren, wa dak doe assek zonder saffen zit, uw witte goud opboren broekjoggen, mijn tentpaal oppoetsen, velleke trek en lekker schaponeren! Kortom alles wat u wilt! Ps. ik kan ontvangen en licht verplaatsen maar geen fin. bedoelingen meer!
Bruno Bilnaad
lekker toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Constanze
Constanze - zeer discreet ontvangst in privé sfeer
Hi guys! In deze koude tijd van het jaar is het heerlijk en lekker warm bij mij om lekker tot rust te komen en te genieten in een zeer discreet ontvangst in privé sfeer. ik ben een geile masseuse. en geniet van om je te gaan lekker helpen ontspannen en genieten. Je kan voor lekkere ontspanning massage kiezen met tantra massage met een extreem erotische afsluiting. Ik ben stout, goed verzorgd en spontaan. Zie ik je?? geile groetjes Xxx
Dinkla
Dinkla - k ben op zoek naar seks
Wat denken jullie wat?? k ben op zoek naar seks. ik heb een vriend. maar die kan mij niet tevreden houden in bed! ik ben op zoek naar emailcontact. dus stuur mij een berichtje met een foto van je TAMP! danstuur ik je mijn emailadres! ik ben ook zeer geïnteresseerd in geile vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die op zoek zijn naar geile seks met mij!! Reageer ook!!! over jou: lekker lichaam. goed in bed! Je bent niet op zoek naar een vaste relatie. maar alleen seks!
Hanz Aplast
Hanz Aplast - lekker oraal verwend
Tijdens mij laatste burenbezoek heb ik na enige tijd de rollen maar eens omgedraaid, en heb ik mijn buurvrouw eens lekker oraal verwend. Dat vond ze fijn, maar ze gaf aan niet klaar te willen komen, anders had ze geen zin meer om te werken (!). OK, en goed dat ze dat aangeeft. Volgende keer haar toch maar eens tegen het einde van haar werkdag meenemen... Vervolgens een heuse Gummi erom, en met een lekkere missionaris hebben we ons halfuur afgesloten. Al met al een fijne ervaring, en ze wil nu dat ik een volgende keer nog wel eens met haar naar toe ga. En dan kan het zomaar langer worden, dat het nu een half uur was, zegt immers niets over haar kwaliteiten……..
Van Bafdonk
Van Bafdonk - mijn vriendje
Mijn geheugen is prima, maar ik kan zo slecht onthouden. Daarom heb ik mijn vriendje een naam gegeven!
Ellen Hoogstra
Ellen Hoogstra - een kuthoofd
Een getrouwd stel zijn samen aan het rijden. “Waarom is het toch zo dat ik elke keer een stijve krijgt als ik in de spiegel kijk?” zegt de man. Antwoordt zijn vrouw: “Omdat je gewoon een kuthoofd hebt.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook