This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Banani
Banani - 1 Item
Op veler verzoek!! Ik ben een altijd geil meisje die jou graag wil voorzien van mijn lekkere gedragen stringetjes, boxers of wat je maar wil. Je mag altijd een verzoek indienen, dan kijk ik wat ik voor je kan doen! Ik weet dat er meer dames items aanbieden, maar ik garandeer je dat de mijne je het beste zal bevallen! Gedragen strings of slipjes € 17,50 Gedragen boxers of hipsters € 20,- Gedragen bh € 17,50 Gedragen sokjes: € 10,- Gedragen topjes: € 15,- Gedragen schoenen: € 50,- + extra kosten voor speciale verzoekjes in overleg
Banani
1 week gedragen BH
Bra
€ 17,50
€ 13,00 / 
€ 10,00 / 

Comments

redactie
redactie - verwijderd
Deze reactie is door de redactie verwijderd omdat de het verhaal niet pervers van aard is (onderdelen zijn o.a. voet fetisj, anaal gefixeerde lesbische seks, en stinkvingeren….)
Bloem
Bloem - jouw blote banaan!
Met een rubbertje vind ik er meestal er niks aan, daarom berijd ik het liefst jouwblote banaan!
Hendrikus
Hendrikus - Absoluut een topper dit
Ik deed vroeger veel aan erotisch webcammen, want ik hield ervan om bekeken te worden via een web-cam terwijl ik met mezelf speelde. Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden om gedragen ondergoed te verzamelen………Daarna maak ik een lekkere wandeling en hier in de bergen en dan steek ik hem het liefst in een verse molshoop ….
Laup Trellih
Laup Trellih - inkomen
Ik schat het gemiddelde inkomen van deze leverancier op 18 cm......
Elmer
Elmer - KL K en KL K en KL.K...
JONGENS, even opletten! Het is heel merkwaardig maar ik bezoek de laatste tijd alleen nog maar “oma’s”. je weet toch ongeveer min of meer waar je naartoe gaat. Mijn favoriete rijpe, geschoren dame is BARBERA. Zij is inderdaad niet meer van de jongste... maar ik geniet er toch telkens weer er weer van... En ja, je kan ook naar een PRUTS van 25... maar geef mij maar BARBERA. Bij haar kan je nog KL K en KL K en KL.K...simpel weg... bij haar lukt het mij nog om 3,4,5 keer klaar te komen... en niet meer bij die ....PRUTSEN…….. with a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook