This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cody
Cody - 1 Item
Hoi meisjes. Vrouwen!! Ook ik ben op zoek naar een leuke vriendin. Ik zal meteen eerlijk tegen je zijn en ik hoop niet dat je dat afschrikt maar ik ben wel getrouwd! Vind je dat geen probleem en zoek jij ook een beetje liefde. aandacht en op z'n tijd een arm om je heen en wil je ook misschien wel een vast seksmaatje? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou. Ik mis gewoon iets in mijn leven en ik vind dat het leven te kort is om me daar bij neer te leggen. Maar ik wil je het hele verhaal wel een keertje uitleggen als je dat wilt. Zou jij het leuk vinden om mijn vriendinnetje te worden? En om samen leuke dingen te gaan doen? Leeftijd en uiterlijk zijn onbelangrijk. mij gaat het om de klik. Ik ben een leuke. lieve en eerlijke jongen. Volgens andere vriendinnen zie ik er ook nog (best) leuk uit. Mocht je meer willen weten dan vraag me maar. Dus als je het aandurft laat me dan maar snel iets weten. Ps. ik kan je ook beperkt financieel steunen mocht dat nodig zijn of in iedere geval alle leuke dingen/uitjes betalen.
Cody
....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lisanne Breeschotens
Lisanne Breeschotens - Blaasontsteking
Tijdens een sexreis naar de Malediven hebben mijn pooiert en ik vooral onze hotelkamer bezocht. Na twee dagen kreeg ik echter een blaasontsteking. Kan dit soms ook van de anale seks zijn?
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - een gedragen onderbroekje
Gisteren bij een lekker meisje een gedragen onderbroekje wezen halen. Op de kamer liet ze me direct haar nieuwe borsten zien! Die hadden overigens voor mij niet gehoeven, maar goed tegen haar heb ik gezegd dat ik ze prachtig vond :D Haar service was wel weer als vanouds. Het beviel haar behoorlijk dat ik bij haar mijn DIKKE LUL kwam ONTLASTEN……..
Marlies Stonkie
Marlies Stonkie - stoute man
Volgens mij hoor je er niet bij als je niet op usedslipjes.com ingeschreven staat want meer dan de helft van mijn vriendinnen staan hier ook aangemeld. Ik kom dus ook maar even kijken uit nieuwsgierigheid. Ik hoop hier een leuke stoute man te ontmoeten om na wat mailcontact een spannende date te hebben. Ps. Grote mannen vind ik super aantrekkelijk! afknapper: slechte adem, darmpatiënten en nagelbijters……..
Ava en Holly
Ava en Holly - het NON STOP SEX !!
Wij zijn lekkere dames. vol enthousiasme en met veel lust. Wij organiseren dit puur uit fantasie. Met nog eens de perfecte locatie! Aanstaande zondag op 1-12-2013 van 16:00 tot 21:00 uur is het NON STOP SEX !! (minimaal 5 dames aanwezig!) De garage beschikt over heerlijke sex ruimtes. lockers. douches. loveswing. zwembad en jacuzzi's.. All-in prijs: Mannen: 99.- Koppels: 40.- incl. bier. wijn en fris & hapjes, Intiem is ZC, PZ, op verzoek extremiteiten: SM en P&P, Bukkake mag zeker! Eerste dame: blond, porno en wordt graag genomen, tweede dame Slank.bruin haar en vol passie. ervaring en ook nog eens erg lief, derde dame bruin schaamhaar en houdt van verleiden en gek op anale sex! Bij vragen en reserveren graag mailen of smsen (geen whatsapp). bellen kan eventueel ook. alleen kunnen we niet Altijd opnemen. Staat de datum al in je agenda? Mmmm... Tot zondag?
Arabellyn
Arabellyn - raadsel
Hoe begraven ze in België landmijnen? Gat graven, landmijn in de grond en aandrukken maar!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - wijze woorden
Verschil tussen krijgen en hebben: veel mensen willen geen gelijk krijgen, ze willen gelijk hebben!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook