This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Don Pepe
Don Pepe - 1 Item
HOI! k ben een enerverende schorpioen en zoek wat extra spanning in mijn sexleven! Ik ben een onderdanig typetje om een leuke date mee te beleven in het weekend. Ik houd van spel en spanning en stokkesnokken ! Miets gaat mij te ver op het gebied van onderdanige sex., Ik duik zomaar met iedereen het bed maar eerst een leuke date om te kijken of het wel echt klikt, stel voor dat jij eerst even in de auto aan mijn lint trekt! Het lijkt mij onwijs geil als jij mij als neukslaaf behandelt en mij alle hoeken van de kamer laat zien. Uiteraard hoeft het niet bij de slaapkamer te blijven en ben ik ook wel in voor een potje in de buitenlucht. Heerlijk de spanning wetende dat er iemand mee kan kijken en om gepakt te worden. Het onderdanige gevoel overheerst wel heel erg bij mij dus als jij op je tepels kan staan (en eventueel op de mijne )dan zit je bij mij goed! Van vieze spelletjes ben ik niet vies. en als jij mensen ook graag vernederd ben ik jou man! Contact me direct als ik jouw bruintje mag masseren……….
Don Pepe
wat dachten julliie hiervan??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Barbie Kanika
Barbie Kanika - leuke jongen voor een heuse sex relatie
Hai! IK ben op zoek naar een leuke jongen voor een heuse sex relatie. Ik ben net afgestudeerd en geef biologie les wat heel leuk is. daar niet van. maar ik mis wel heel erg de spontane nachten met een leuke jongen. Heb jij zin om een Picassootje in mijn lakens te zetten? Typische eigenschappen voor het sterrenbeeld Steenbok: sterrenbeeld-steenbok eigenschappen horoscoop. Praktisch en verstandig Ambitieus en gedisciplineerd Geduldig en voorzichtig Grappig en gereserveerd en geil. Zie jij een avondje wel zitten met deze hete steenbok reageer dan!
Helen Kanoni
Helen Kanoni - prostaatkankerpreventie
Ylo lekkere kerels! Ik ben nieuw hier dus eerst maar is rondkijken hier. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Ik hoop op leuke reacties van leuke mannen liefst wat ouder dan ik!! Bel me als je aan prostaatkankerpreventie wilt doen! xxx
Mandy
Mandy - je voorhuid laat schuiven
Je maakt jezelf niet wit door een ander zwart te maken, laat staan dat je je voorhuid laat schuiven!!
Flipsen
Flipsen - lieve slanke vrouw met grote borsten
Hoi! Welke lieve slanke vrouw met grote borsten wil mij eens op mijn zakenreizen “vergezellen” ? Jouw afkomst is onbelangrijk. Ps. ik was vorige zomer bij ons op de camping kampioen “ tremmen” ! (=trekkend zwemmen)
Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - een dame in een geil oranje setje
Vrijdag wou ik gaan eten in een restaurant maar dat werd verstoord door het voorbij lopen van een dame in een geil oranje setje. Ik was meteen de weg kwijt,en heb aan dit mooie wiebel kontje dan ook meteen gevraagd of ze zin had met mij mee naar huis te gaan. Volgens een van mijn maatjes AAD gaat zij vaak op tijd naar huis, dus dat ging nu mooi niet door!! We hebben in mijn slaapkamer dan ook hele goeie sex gehad waar zij ook zichtbaar van genoot. Ik schrijf: vaak voor herhaling vatbaar,maar ik schrijf er ook bij dat zij bij mijn volgende bezoek de nummer 1 is voor mij! Wat een lekker lijf heeft zij! Daarna op de avond nog weggeweest naar een saunaclub om het af te ronden (2 DVP’s van allebei een uur!). Maar deze DVP’s haalden het niet als het op de kurk van je fles af knallen aankomt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook