This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Phil Piksteeg
Phil Piksteeg - 1 Item
Dag mooie dame! Bent u alweer een tijdje bij elkaar en sluipt de sleur in het liefdesspel? Of zijn jullie nog heel actief maar verhinderen bepaalde lichamelijke ongemakken die ene favoriete houding waar jullie beiden zo van genieten? Mijn sexuele cursussen werken bijzonder intensiverend en laat je kennis maken met een dynamisch nieuwe ervaring. Voel direct ter plaatse hoe anders de penetratie is en genot verhogend werkt. Ook voor de rug. polsen. knieën en andere pijnlijke sexuele ongemakken is dit een comfortabele uitkomst!
Phil Piksteeg
mijn DONG
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Currie Gurpstra
Currie Gurpstra - ne curryworst spécial bestellen
Tja, ook ik kan heel goed sexles geven en meer!! Welke geile jongen/man mag ik eens bezoeken of ontvangen of ne curryworst spécial bestellen? Ik heb nog elke dag zin in sex. Zeer ervaren. lekker lijf en geile kale poes! mmmmmm
Mandy Jumoke
Mandy Jumoke - Stok Trekkn
De domheid van velen bestaat erin dat hij zich op feiten baseert die hij zelf verzonnen heeft, dus stop met Stok Trekkn!
Hanz Aplast
Hanz Aplast - perfect lijf en de lekkerste siliconenborsten
Laat ik beginnen met de conclusie: een knappe jongedame met een perfect lijf en de lekkerste siliconenborsten die ik ooit in mijn mondje heb gehad en die ook nog eens zeer natuurlijk aanvoelen! Op kantoor vond ik haar al een aangename gesprekspartner die zich met wat gebrekkig Duits prima kan redden en die niet in de eerste minuten al gelijk naar je DONG zit te hengelen… Dus ik vroeg of ze bij mij thuis nog een map kon ophalen. Toen ze aanbelde loog ik dat de map op de slaapkamer lag. Om een lang verhaal kort te maken: top service op de kamer met diepe , intense tongzoenen en bijpassend lik- en knuffelwerk. Perfecte illusie creërend en in alle divisies een zeer ruime voldoende behalend. Pijpwerk bovengemiddeld en neukwerk zeer erotisch en opwindend. Herhalingsgevaar 100%. Een dame die bij zeer veel collega’s van diverse pluimage in de smaak zal vallen!
Flipsen
Flipsen - vraagje
Wat is de overeenkomst tussen een man en een WC? De goede zijn al bezet en de rest is bekakt.
Eva Goedkoop
Eva Goedkoop - jouw lama te doen spuwen
Hallo allemaal. Ik ben al vanaf mijn jeugdbewust van mijn sexuele gaven. Ik wil mijn sexuele gaven graag met liefde met u delen. Ik sta klaar voor al uw vragen en help u graag verder met beslissingen die u moet nemen op u pad. De toekomst staat nooit vast en ik help u graag verder om de toekomst te veranderen. Dus stop met jezelf een low-five te geven en laat mij jouw familiejuwelen oppoetsen om vervolgens jouw lama te doen spuwen als nooit tevoren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook