This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Abe Fielding
Abe Fielding - 1 Item
Dag allemaal, ik ben een bijzonder geile knaap maar zonder enige ervaring omdat: vanwege m`n beperking/handicap(spierziekte) mijn vrienden zoiets hadden van : “daar hebben meiden/vrouwen toch geen interesse in” dus: vriendschap is zou het maximale zijn en om over seks helemaal maar te zwijgen. Seks met een lamme! echt niet! dus: als jij daar geen bezwaar tegen hebt. dan hoor ik gaarne van je. wat ik wil is: lekkere seks. jou beffen/likken, vingeren, eventueel fisten. facesitting tot eventueel squirtens toe. maar! wat ik pertinent niet wil is alleen maar vriendschap!
Abe Fielding
mijn favoriete stripboek
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Estella Warrenstraal
Estella Warrenstraal - ruige straatsex
HOI, Ik zoek voor de korte termijn een stoute, geile man, die het liefst jonger is dan dat ik zelf ben. Ik heb graag ruige straatsex met jongere mannen. Ouder mag eventueel ook mits geschoren balzak! Ps. ik drink jouw leuterlimonade en ben dol op worst uit het vuistje!
Hanz Aplast
Hanz Aplast - mijn lekker kontje
Laatst had ik een bijeenkomst van de buurt bij mij thuis georganiseerd over het parkeerbeleid en de hondenpoep. Niet dat dit mij iets aan mijn lekker kontje kan roesten maar het blijft een mooie gelegenheid om wat vrouwen uit de buurt te peilen! Toen alle gasten om een uur of twaalf naar huis gingen bleef ik zitten met een charmante jonge vrouw die nog maar pas in de buurt is komen wonen. Ze vertelde me dat ze een lekkage had gehad en tijdelijk thuis geen warm water had. Vervolgens vroeg ze me of ze bij me moccht blijven slapen. Ik zag al direct dat er geen ontkomen meer aan was. Toen ze, nadat ze zich had gewassen, bij me in bed kwam produceerde ze direct zachte pufjes dus kneep ik gelijk hard in haar "Nipples' om dit opwindende gevoel te maximaliseren. Stiekem keek ik naar boven en zag dat ze met gesloten ogen nog wat onregelmatiger adem begon te halen. Nu zal dat gespeeld zijn geweest maar het kon mij niet deren. Of dit nu illusie was of niet voor mij was het perfect. Langzaam wurmde ik mijn aftandse lijf naar boven en wij vingen met een tongzoensessie aan waarbij zij haar benen wijd spreidde en ik met mijn DONG vlak bij haar FOEF lag. Ik voelde hoe mijn eikel in zijn eigen pré-ejaculaat lag te soppen en vond het tijd worden om de sauce-du-chef niet aan een laken te verprutsen en rolde van haar af op mijn rug!
Flipsen
Flipsen - Twee dwaze mannen
Twee dwaze mannen lopen over de train-rails. Zegt de ene man tegen de ander: “Verdomme, wat een lange trap zeg”. Waarop de andere antwoordt:“Dat vind ik nog niet eens zo erg, maar de leuning zit zo laag!”
Jannie Hagelaar
Jannie Hagelaar - zaad ter aarde
Een geduldig man geeft blijk van veel inzicht, een heetgebakerd iemand laat zien hoe dwaas hij is als hij zijn zaad ter aarde stort!
Ava Fabianus
Ava Fabianus - fapfappen, God zoeken, aflaat plegen en fröbergeren
Hallo . ik ben de laatste tijd zeer stout en ik wil je graag wat over mijzelf vertellen en dat is dat ik een hele lieve geile pitspoes ben en dat ik graag een leuke man zoek die mij zijn lekkere lolly wilt laten zuigen. Smaakt die van jou zoet dan win je ook nog eens een prijs! Kom gauw contact met mij maken ! mijn hobbies zijn: fapfappen, God zoeken, aflaat plegen en fröbergeren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook