This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tjeerd Tepelhof
Tjeerd Tepelhof - 4 Items
Graag verhul ik mijn ware aard in lieftallige kleding. Graag verleid ik mannen en vrouwen om vervolgens mijn ware aard te laten zien. En ja dat is die van een dominantie!. Een domina pur sang die je een heerlijke TAMP kan schenken en je neemt zoals jij dat wenst. Laat mij uwe Jonathan afdrogen! Ook bondage. spanking etc. maar geen bloed of andere extremen. Durf jij mij aan? Stop dus om je TAMP door je knuistje te jagen of met rukbunkeren en contact me eens voor een afspraakje…….
Tjeerd Tepelhof
mijn vakantieadres
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tjeerd Tepelhof
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tjeerd Tepelhof
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tjeerd Tepelhof
buuf
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anton Klungel
Anton Klungel - Arno
Je ziet ik ben niet echt een vrouw. Je kan de wind niet dwingen te draaien, maar ik kan jouw lichaam wel dwingen te draaien! Ik vind het heerlijk om als vrouw door het leven te gaan. Hieruit begrijp je natuurlijk wel dat ik op mannen val. Doe jij dit niet. Zoek dan fijn verder. Heb jij wel het idee dat wij wat leuks kunnen hebben samen. dan hoor ik dat graag. Mijn specialiteit is: pizza avec sauce du chef………. Groeten! Ps. mijn motto: kapot beren die zooi….
Sanoya
Sanoya - wijze woorden
Wie in telekinese gelooft: steekt zijn vinger in mijn vagina!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - een gedragen onderbroekje
Ik ging maar weer eens een gedragen onderbroekje halen bij een mooie dame! Wat een betoverende lach en inderdaad zeer mooie ogen. Op de kamer was zoenen er volop bij. Daarna begon ze eens rustig aan mijn kleine vriend te zuigen, die razendsnel (na de afmattende sessie met mijn vrouw thuis) al weer op volle oorlogssterkte was. Ze maakte ook goed gebruik van de spiegels zodat ik ook haar heerlijke foefje goed kon zien onder het pijpen. Beffen liet ze ook volop toe maar ze kwam helaas niet klaar. Geen probleem probleem zei ze: ik zelf heb er van genoten en dat telt. Even weer laten zuigen en daarna een paar standjes. In doggy voor de spiegel afgemaakt. Tijdens het batsen kon ik haar gezicht en tietjes in de spiegel mooi bewonderen. Zag er erg geil uit! Kortom: niet klagen over het gebrek aan goede dames hier op usedslipjes.com , want dit is er toch echt een!
Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - jouw melk opkloppen
psssst, denk jij dat je deze avontuurlijke PITSPOES wel aankan? Wacht dan niet langer en reageer nu! Dan kom ik even lekker jouw melk opkloppen!
Hanz Aplast
Hanz Aplast - mijn kleine Randy
Ook Spirma heeft die bekende Poolse kwaliteit, ze is heel vriendelijk en begint niet meteen te zeuren om sleutels, en al vlot vroeg ik haar om de sleutel te halen. We gingen naar kamer 5, en daar begonnen we rustig elkaars lichaam eens lekker te verkennen. Ze vroeg me wat ik wilde en hoelang ik wilde blijven. Ik zei, we zien wel waar we uitkomen, so lange als wir Spass machen, en daar was ze het roerend mee eens. Na wat inleidend gezoen (lekker!) ging ze eens op onderzoek uit, en daar was mijn kleine Randy heel tevreden mee!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook