This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rucky Ruck
Rucky Ruck - 3 Items
Dag dames! voor mij geeft het klaarkomen op een leren jas van een vreemde dame een lekker soort machtsgevoel. Diep van binnen ben ik stik en stik jaloers op haar jasje en wil haar dan straffen voor het opgeilen! Omdat ik haar jasje vaak niet durf te vragen en hem echt super lekker en mooi vindt kom ik er gewoon op klaar. Een trots gevoel geeft het ook wel. Een beetje gekke gedachte maar wel waar. Gek genoeg heb ik deze gedachte niet bij alle leren jassen van een dame maar de laatste tijd ook bij mijn eigen leren jasje! Heb jij een leren jasje contact me dan, tot die tijd gebruik ik gewoon mijn eigen jasje……lekker toch??
Rucky Ruck
check this out!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rucky Ruck
mijn laatste bestemming...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rucky Ruck
Who's the assman??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - Mijn dokter
Mijn dokter zei me te stoppen met de etentjes voor vier. tenzij er drie anderen bij zijn!!
Django
Django - straatprostituée's
Dames hier een tip van een oude soldaat! als jij ziet dat een man geweigerd wordt door een paar anderen straatprostituée's dan stap je sowieso nooit meer bij hem in, óók niet als hij je een heel gangbaar voorstel doet!! De kans is dan namelijk groot dat hij aan die anderen heeft gevraagd of zij zonder condoom wilden!! en omdat hij bij hen bot ving, vraagt hij het aan jou niet meer, maar later op de afwerkplaats – de plaats waar je naartoe rijdt en seks hebt in de auto –krijg je op zeker problemen!!!!
Gretchen Klein
Gretchen Klein - in een GLIJHUIS
Ik was nog jong toen ik in een GLIJHUIS ging werken. Hoewel ik uit een heel net gezin kom, intrigeerde de prostitutie mij al langer, ik weet niet goed waarom. Ik was gewoon benieuwd: hoe zou het zijn, zou ik het kunnen? Toen ik een advertentie zag voor een GLIJHUIS heb ik direct gebeld. Doodzenuwachtig was ik! En ik was bang dat ze me niet wilden hebben: ik was vrij stevig en had toen nog het idee dat alle mannen op barbiepopjes vallen. Nu weet ik dat het grootste deel van de mannen liever iets heeft om beet te pakken. Laat dat een troost zijn voor alle vrouwen die zich te dik voelen!!!
Don Pepe
Don Pepe - op weg naar mannen
Hoi allemaal; ’Tegenwoordig heb ik een goede, representatieve baan. Ik vertegenwoordig een bekend Nederlands bedrijf en reis voor hen door het hele land. Maar bijna niemand weet dat ik jarenlang op een heel andere manier door het land heb gereisd: n.l. als schandknaap, op weg naar mannen met wie ik seks zou hebben. Daarvóór heb ik trouwens ook nog in diverse gayclubs gewerkt en zelfs ook nog een tijdje straat.’ Wisten jullie niet he?
Victoria Vuller
Victoria Vuller - AAD de beer
Het feit dat ik – net als de meeste amateurprostituees – niet zoende met klanten, was belangrijk. Zoenen komt te dichtbij. Dan zou je overvallen kunnen worden door gevoelens. Zo was er een man, ik noemde hem ‘AAD de beer’ – hij gromde als hij klaarkwam, (soms zo erg dat ik bang was dat hij dood zou gaan!) – die echt een heerlijke vent was. Als ik met hem had gezoend, was ik misschien wel opgewonden geraakt, of zelfs verliefd geworden; misschien was ik dan ook stiekem wel klaargekomen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook