This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ted Underhill
Ted Underhill - 1 Item
Dag dames! omdat ik constant zo alert was, was seks voor mij met rijpe, geschoren dames altijd een mechanische handeling. Nee, lekker was het nooit. Zelfs als een klant heel leuk was, en geloof me, die zijn er echt, bleef ik gevoelsmatig mijlenver van haar verwijderd. Genot kwam niet om de hoek kijken: ik ben dus nooit klaargekomen bij een klant! Bel me eens als je wilt kijken of het jou lukt…….
Ted Underhill
mechanische handeling nr. 1
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anne Lorraine Gales
Anne Lorraine Gales - wijze woorden
Beter een verre buur dan een kleine tuin……. In een grote tuin kun je trouwens beter “ paaltje-trek” spelen!
Ed
Ed - op hol gebracht met party-drugs
AMSTERDAM - Een Zuid-Amerikaanse kledingbende heeft het de laatste tijd gemunt op t-shirts en gedragen onderbroeken van Nederlandse darmtouristen. Bendeleden zijn vaak in het weekeinde actief in de omgeving van “Costa del Snol”. Het betreft hier een groep dames die in staat blijkt om al binnen 15 minuten het hoofd volledig op hol te brengen van niets vermoedende darmtouristen. Deze mannen, met een vaak ietwat labiele thuis- en werksituatie, laten zich door deze dames verleiden. Na een bezoekje aan (duur) visrestaurant wordt de “heren” het hoofd verder op hol gebracht met party-drugs. (pikant detail: deze hebben de heren vaak ook nog eens zelf meegenomen!) Volgens de laatste telling zijn er al minstens vijftig dames actief. De dames bedwelmen de oververmoeide heren met hun eigen ‘pussy-juice’! Hiermee lokken ze de mannen in de val en begint het vaak spirituele spel. De gestolen kledingstukken zijn voor hun opa, kleine maatjes gaan naar de kinderen (of kleinkinderen). Door de combinatie van vermoeidheid, drugs en labiele thuissituatie nemen de heren het niet meer zo nauw. De buitgemaakte kledingstukken worden op lokale markten onderhands en ongewassen verkocht. Slechte smaak is ook smaak! Omdat de mode in deze streek vaak behoorlijk achterloopt hoeven goedgeklede mannen met dure kleding zich niet zo snel zorgen te maken. Het dragen van deze kledingstukken zou immers teveel opvallen in de eigen gemeenschap. De doelgroep zijn vaak de ordinaire, alternatieve darmtouristen, die er niet voor terugdeinzen om in het gezin drugs te gebruiken. iedere darmtourist die probeert te lijken op “The Fonz” , uit de populaire TV-serie “Happy days”, moet zich zorgen maken! Uitkijken dus!
Nicole Sanderts
Nicole Sanderts - geile Postma
Hey geile Postma! Heb jij soms dit weekend ook weer geen seks gehad met je vrouwtje? of komt het omdat je tijdelijk alleen bent????? ... kom eens op maandag lekker langs bij mij en n#uk mij lekker flink door! Eventueel ook samen met mijn man…dit kan lekker maandag overdag en op woensdag en op vrijdagavond en het gehele weekend! mail me maar snel en kom genieten !! (ps. prijs is inclusief condoom mocht je die willen gebruiken, voor vingerkapotjes reken ik € 2,-)
Gerda Jorissen
Gerda Jorissen - in een SAUNACLUB gewerkt
Zoals jullie weten heb ik een tijd in een SAUNACLUB gewerkt. Een half uur kostte de klant honderd euro en daarvan kreeg ik de helft. Als ik meerdere klanten op een avond had, leverde dat een hoop op. Toch was geld niet mijn grootste motivatie om dit te doen. Het belangrijkste was dat dit werk me zelfvertrouwen gaf. Ik voelde mezelf namelijk dik en lelijk. Dat mannen wilden betalen om seks met mij te hebben, gaf me pas een kick!!
bastiaan
bastiaan - absorptie van mijn lichaamssap
Hoi allemaal! Ook Ik heb bij mijn solo-seks op diverse objecten gespoten!! Het spannendst was denk ik een advertentie met vrouwelijk bloot in een damesblad van mijn moeder. Deze pagina nam ik dan naderhand snel af met wc-papier. Maar de bobbels, getrokken in het papier door absorptie van mijn lichaamssap, bleven toch zichtbaar... Hoe spannend is dat????

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook