This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rolf Katje
Rolf Katje - 4 Items
Tja, ook ik heb lang getwijfeld of ik mij wel zou aanmelden op deze site. Ik had mij namelijk eerst aangemeld op een "gewone" dating-site. Ik kon daar alleen niet hetgeen vinden wat ik zocht, n.l. DISCRETIE. Veel vrouwen wilde ook nog eens dat ik eerlijk zou zijn tegenover mijn vriendin! En nee!! dat gaat echt niet gebeuren. Ook hoeft niemand te rekenen op een vriendschappelijke relatie of iets dergelijks. Ik wil puur en alleen een keer (of meerdere keren) vreemd gaan. Hoe raar dat ook klinkt.. ik denk dat dit uiteindelijk de redding zal worden van onze relatie. Mijn vriendin is alleen in de weekenden thuis. Doordeweeks is zij vaak aan het werk en overnacht dan op de kazerne! Ik zoek dus een lekkere. knappe. Geile, geschoren dame voor een doordeweekse wip!
Rolf Katje
lekker toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rolf Katje
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rolf Katje
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rolf Katje
toys for boys
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - gebroken hart weer lijmen
Psssst! Wil jij jouw gebroken hart weer lijmen? Denk je erover na om je relatie te verbreken omdat je het niet meer ziet zitten? Voor iedereen die problemen heeft in zijn/haar relatie kan hier terecht! Leg je relatieprobleem voor via chat of sms en je zal zo snel mogelijk een persoonlijk advies ontvangen. Ook wanneer je de behoefte hebt om te praten en je een luisterend oor nodig hebt staat relatie advies online voor je klaar. Geef niet op maar vraag advies aan me!
Holly Hoelsher
Holly Hoelsher - leuke tijd als amateurprostituée
Tja, ook ik had een leuke tijd als amateurprostituée, , maar na een paar maanden ben ik gestopt. Ik ging samenwonen met mijn vriend en ik vond een andere, ‘gewone’ baan. Het werk in de prostitutie had ik dus niet meer nodig. Maar ja, ik miste het geld. Het was bijna kerst en we zaten erg krap. En ik miste de aandacht… In goed overleg met mijn vriend heb ik toen maar besloten een paar avonden per week op straat te gaan werken. Daar is het heel anders dan in een SAUNACLUB! Er heerst een veel meer een competitieve sfeer. Er werken ook een ander soort vrouwen. Er zijn veel meisjes die aan de drugs zijn en die hun lichaam prostitueren om hun verslaving te kunnen betalen. Ook komt er veel gedwongen prostitutie voor, door loverboys. Dat is afschuwelijk. En dan zijn er ook nog de bijstandmoeders, die het geld nodig hebben om hun kinderen met wat extra’s kunnen verwennen. Nee, ik vond werken op straat niet gevaarlijk. Wat voor mij fijn was, was dat ik niet per se hoefde!
Edwina Plasbips
Edwina Plasbips - Bescheidenheid:
Bescheidenheid: minder áan jezelf denken, niet minder ván jezelf of met jezelf spelen.......
Rucky Ruck
Rucky Ruck - zachte gladde voering voelt heel erg lekker
Jongens, even opletten! Dit geeft een geweldig gevoel op je warme lichaam: n.l.: de binnenvoering van een colbertjasje strelen over je DONG, eikel, ballen enz. Het gevoel van die zachte gladde voering voelt heel erg lekker aan je DONG!!! Is beslist een aanrader! Zo duik ik steeds vaker ergens een gaderobe in, en smeer mijn DONG in met babyolie, en dan lekker stimuleren met een zachte voering van iemands anders jasje. Als ik vervolgens klaarkom hang ik hem gewoon vies terug………..
Carolien Katlego
Carolien Katlego - SLIPJESGIRL
TJA, Als SLIPJESGIRL heb ik ongelofelijk veel meegemaakt. Ik ben in reusachtige villa’s geweest waar je in kon verdwalen. Ik heb eens iemand bezocht, die niets anders deed dan coke snuiven, ene Robin. Vlak daarna zat ik dan weer bij een man van dertig die nog bij zijn moeder woonde (GER): hij liet mij doorgaan als ‘gewoon een vriendin’. We deden het op zijn eenpersoonsbedje boven, terwijl zij in de huiskamer zat te breien. Een keer heb ik rechtsomkeert gemaakt toen ik bij een man kwam. Hij kwam net naar buiten toen ik de straat inliep en hij zag er heel vies en morsig uit, wat een vreselijke darmpatiënt was dat!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook