This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ruben
Ruben - 4 Items
Lieve dames! Ook je “ gedragen slipje” verkopen?? het gaat als volgt in z'n werk: dames die dit werk graag willen doen, melden zich bij mij. Vervolgens komen ze bij me op gesprek. Dan let ik op allerlei zaken zoals uiterlijk (billen, borsten, schaamlippen) en zelfvertrouwen, maar ook spontaniteit, de manier waarop ze lopen en hoe ze praten. Ze kunnen eenmalig proberen hoe het voelt om als amateurprostituëe te werken, dat noem ik de try out. Ik regel dan een date, oftewel een klant of als er tijdelijk niemand is dan doe ik het zelf wel weer. Ook regel ik een goed hotel en ik zorg er uiteraard voor dat ze van tevoren weet met wie ze een date heeft!!
Ruben
dit klopt!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ruben
sletjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ruben
dierenliefhebber!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Ruben
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - even shoppen in de Hema
Bij ons laatste bezoek in Deurne, je raad het al, wilde mijn vrouw even shoppen in de Hema. Ik kon geen weerstand bieden aan het idee te bijten in zo' n lekkere vette warme worst. Na even in de rij te hebben gestaan was ik de trotse bezitter van een halve dampende worst. Ik zoek mijn vrouw weer op en bijt vol overgave in dat ding............spuit er een enorme straal vet op de dame ( niet mijn eigen vrouw ) die voor mij staat......precies op haar lichte suède jasje........Mijn vrouw weet nog steeds niet waarom we toen zo snel de Hema moesten verlaten!
Van Keulen
Van Keulen - Een dame die goede service verleent
HEY GUYS! ik heb pas ergens gehoord dat juist de meisjes die zich het meest uitsloven voor het raam en het meest op ramen kloppen en wenken om aandacht te krijgen, de minste service verlenen en de mannen het snelst weer de deur uit werken!!! Een dame die goede service verleent krijgt vaste klanten en hoeft dus niet zo overdreven aandacht te trekken van de mannen, omdat ze weet dat ze haar geld toch wel binnenkrijgt. Althans, dat is wat ik heb gehoord. Ik heb zelf geen ervaring met de ramen. Heb er wel eens een paar maal binnengestaan, jaren geleden, maar toen niet door durven gaan. Denk dat ik het straks toch nog een keer ga proberen!
Abe Fielding
Abe Fielding - vies terug
Psst, in de flat waar ik woon laat een vrouw haar hardloopschoenen altijd de hele nacht voor de deur staan! (na het trainen) ik neem ze wel eens mee om er thuis in klaar te komen en dan zet ik ze weer vies terug, geil he?????
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - in een GLIJHUIS gesolliciteerd
Vorig jaar heb ik in een GLIJHUIS gesolliciteerd! Ik werd direct aangenomen en kon nog dezelfde dag beginnen. Er was een klant die heel graag nieuwe meisjes ‘inwijdde’, ene AAD. Hij werd gebeld. Toen ik naar boven liep, bonkte mijn hart uit mijn borstkas. Ik had nog maar met één man het bed gedeeld en nu zou ik met een onbekende gaan vrijen! Die AAD was heel aardig, deed zijn uiterste best om mij om mijn gemak te stellen. Dat het voor mij de eerste keer was, wond hem extra op. Het viel best mee. Ik vond het niet vreselijk of zo (behalve toen hij klaarkwam: hij gromde als een achterlijke, ik dacht dat hij dood ging! ). Ook niet met de klanten die ik daarna kreeg. Het was voor mij totaal anders dan de seks met mijn vriend. Op hem was ik verliefd en met hem genoot ik, maar dit was puur werk. Ja, ik had dus een vriend. Hij vond het oké dat ik dit werk deed. Hij pushte me niet, maar hij protesteerde ook niet. Achteraf zeg ik: dat was niet gezond. Zelf ben ik wel enigszins jaloers aangelegd, maar hij kon het goed loskoppelen, zei hij. Hij wist dat ik alleen van hem hield……..
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - alsof hij een slipjesklant was
Hoi! met mijn ex is het al een tijd uit. Onze relatie was de laatste jaren erg achteruit gegaan. Op het laatst sliep ik met hem alsof hij een slipjesklant was. Toen wist ik dat het echt mis zat. Ik heb dus gebroken met mijn hele verleden. Toch blijft het me achtervolgen. Het werk als amateur prostituee heeft mijn blik op relaties en liefde veranderd en dat is wel eens jammer. Ik heb geen positief beeld van mannen en in monogamie geloof ik al helemaal niet, hoewel ik dat wel het liefste zou willen. Ik heb nu een vriendje voor wie ik veel gevoelens heb. Maar ik blijf onzeker: is hij ook verliefd op mij, of wil hij mij alleen voor de seks? Het is moeilijk om hem te vertrouwen, ook omdat hij weet van mijn verleden. Maar ik heb zeker geen spijt van mijn jaren in de prostitutie. Ik heb er veel door geleerd en het heeft me veel mensenkennis gegeven, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook