This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jerry Can
Jerry Can - 1 Item
HEY! Ik zou op dit moment geen relatie willen, want mijn werk als amatuerprostituée is iets waarvan ik nu vooral wil genieten. Ik ga er vanuit dat er ooit een dag komt dat ik geen zin meer heb in dit werk. Dan stop ik ook meteen! Bel me dan maar voor een afspraak…….Ps. Op het beste staal wordt het hardst geslagen, denk daaraan als je weer eens "OmeWillem" een handje geeft....!
Jerry Can
mijn Tamp
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jaclyn Zweedberg
Jaclyn Zweedberg - de dag dat Feyenoord met 3-0 van Ajax had gewonnen
Vrouw: “Jij als man zijnde denkt ook alleen maar aan voetbal, ik durf te wedden dat je de datum van onze huwelijk zelfs vergeten bent.” Man: “Echt niet, dat was op de dag dat Feyenoord met 3-0 van Ajax had gewonnen!”
Stava Milano
Stava Milano - natte FOEF
Mijn eerste keer als amateurprostie was ik heel onzeker, je zit met praktische vragen. Wat doe je als je een klant voor het eerst ontmoet? Geef je hem een hand of geef je hem een kus op de wang? Of misschien wel meteen op zijn TAMP? Daar wist ik helemaal niks van! Maar dat ging allemaal vanzelf. Je merkt al gauw wat de klant wil. De een geeft een hand, terwijl de ander je juist wat sneller bij je natte FOEF beetpakt!
Hanz Aplast
Hanz Aplast - naar een amateur-prostituee
Tja de eerste keer dat ik bij mij in de straat naar een amateur-prostituee ging had ik nog last van een groot schaamte-gevoel. Maar na een weekje ging dat geleidelijk weg. Inmiddels ben ik er al trost op! Denk dat ik het nog wel wekelijks zal blijven doen. Ik heb er geen extreem grote nood aan, maar het is iets dat bij mijn leven hoort en ik toch wel nodig heb. Hoe ik er nu over denk: ik vermoed dat ik om de 6-7 dagen wel eens ga betalen voor seks. Het is ondertussen pas weer 2 dagen geleden maar het begint toch na al weer te kriebelen…..
Klitty Sanders
Klitty Sanders - een weekje naar Texel
Tja, Ik ben zelf dus regelmatig bij mannen thuis uitgenodigd wanneer hun vrouw aan het fitnessen was, of met haar vriendinnen een weekje naar Texel. Om hun eigen daden goed te praten klaagden die kerels dan dat hun eigen vrouw nooit meer seks met hen wilde. Ik geloof best dat het waar is en maar ik vond het vaak niet zo gek. De meeste mannen zijn bizar slecht en egoïstisch in bed. En dat vertelde ik hen dan ook! ‘Weet je hoe het komt dat ze niet meer met je wilt vrijen? Omdat je alleen aan jezelf denkt!’ Ik adviseerde hen dan om er wat meer van te maken met hun vrouw. Om hen eens te verrassen met een huis vol kaarsjes, en niet dan direct te proberen om er een staafmixer in te proppen! maar ook eens alleen te vingeren. Vaak keken ze je dan aan alsof je gek was: wat een achterlijk idee!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - wijze woorden
Kun je een sexueel probleem oplossen, dan is piekeren niet nodig. Kun je het sexuele probleem niet oplossen, dan heeft piekeren geen zin!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook