This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rupert Reethaar
Rupert Reethaar - 4 Items
Let op vanavond en morgen avond even voor het laatst wanneer precies terug?! Heb je zin om nog heerlijk verwend te worden, te relaxen of een gfe? Lees dan rustig verder dan weet je wat je bij mij kan verwachten. Ik ontvang in een leuke sfeer en weet hoe ik je op je gemak moet stellen. Ik kan heerlijk beffen en kan je lekker berijden of andere standjes. Net als verwennen vind ik het heerlijk om verwend te worden. Al mijn heerlijke mogelijkheden staan aangevinkt!
Rupert Reethaar
mijn gedragen slipje.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rupert Reethaar
bh
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rupert Reethaar
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Rupert Reethaar
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Andrea Mirschel
Andrea Mirschel - Experience, elegance, tenderness
Experience, elegance, tenderness, passion, pure pleasure... is that what you are looking for? Im the lady of your dreams... let me pamper you. Im a pleasant memories creator... give me the chance to create and I will bring the magic in your life... for one hour... or two... or as long as you need it... Mijn telefoonnummer: 0633506747
Maarten
Maarten - 'anime figurines'
Jongens, komt net terug uit Tokio en wat denken jullie wat? Er worden in Japan tegenwoordig ook voorwerpen speciaal geproduceerd om lekker op klaar te komen! : de zogenaamde 'anime figurines'. Dat zijn van die bevallige poppetjes die als enig nut lijken te hebben om zicht te onderwerping aan een heftig orgasme van wie dan ook! Ik zeg lekker onder spuiten, daar zijn ze immers voor!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - je TAMPERT stimuleren
Hoi! Met zachte stoffen je TAMPERT stimuleren voelt toch zo lekker!!! En als je leder gebruikt van bijv. een jas of leren rok is de stimulatie nog eens veel lekkerder!, het zachte warme leder stimuleert mijn TAMPERT optimaal! en het prettige is dat je gewoon tijdens het stimuleren klaar kan komen op het leder!!! Wanneer je dit één keer gedaan hebt, zal je dit (net zoals ik) zeker weer eens doen!, al doende leert mens!Who needs a pussy, anyway??? Ps. dit gevoel wordt nog versterkt door het heerlijke leerluchtje!
Charrel Kip
Charrel Kip - leuke foefridder
Hallo daar leuke foefridder! Leuk dat je naar mij komt kijken. Hopelijk geniet je van wat je ziet en wat je leest en ontmoeten we elkaar misschien wel vandaag. Ik ben te vinden in het Gooi bij meneer Boudesteijn! Ik ontvang jou hier aan de bar en dan kunnen we daarna een geweldige ervaring hebben in het zwembad en saunagedeelte en op een van de kamers. Ik ben heel lief maar soms ook heel ondeugend. Als je met mij naar een van de kamers gaat zal je merken dat ik vol passie en genot zit en ik geniet van elk moment en absoluut niet fake ben. Ik heb alles wat een man wil en ben een echte teaser. Ook houd ik van de spanning van het verleiden. Hopelijk zo dadelijk met jou.
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - amateurprostituée
Hai! voordat ik iets met mijn vriend kreeg, wist hij trouwens al wat voor werk ik deed. Hij vond en vindt het prima. Van andere mensen in mijn omgeving krijg ik doorgaans positieve reacties. Maar achter mijn rug om hoor ik wel eens vreemde dingen. Ach, mensen weten vaak helemaal niet waar ze over praten. Een amateurprostituée is toch heel iets anders dan de meiden met wie ik werk. We hebben een gezellig groepje en iedereen doet alleen wat ze zelf wil, lekker toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook