This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Richard Rotteveel
Richard Rotteveel - 1 Item
Hallo, ik, mooi rond kontje en een DONG van 21 cm die altijd hard is, wil genieten van een lekkere body to body massage met warme olie waarbij ik met mijn hete lijf over jouw naakte lichaam glijd, kijk me in mijn mooie ogen als ik je diep penetreer tot je het bijna niet meer houdt. Ik ontvang jou in mijn sfeervol ingerichte, rustig gelegen, appartement in een relaxte ambiance........
Richard Rotteveel
mijn dong
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Truudje
Truudje - leuke 1 april grap
Iedereen weet wel dat moeder erg op hun kinderen letten (zelfs als deze ouder zijn). Hierdoor kan je een zeer leuke 1 april grap uithalen. Pak een pot met pindakaas en doet een beetje op het topje van je wijsvinger. Doe vervolgens alsof je met je wijsvinger in je oor zit, haal de vinger met de pindakaas tevoorschijn en eet het op! Je moeder zal zich helemaal wezenloos schrikken als ze ziet wat jij daar zo uit je oor haalt en nog eens opeet ook.
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - een gulp van ruim 30 cm
HOI, Is er iemand die zich in dit verhaal herkend?? Ik kan n.l. maar niet stoppen met trekken in een van mijn hele wijde Zwitserse gevangenen broeken (ik heb een nieuwe en een gedragen tweedehands) gemaakt van een wat stugge soort spijkerbroekstof met een gulp van ruim 30 cm!!!!!, een heel laag (open) kruis en 2 openingen aan de zijkant. Heerlijk dat gevoel van die stof aan mijn DONG en mijn strakke blote kontje!! P.s. Draag deze broeken ook weleens (zonder ondergoed) als ik de stad in ga, is het echt serieus kicken!!
Adriana Limana
Adriana Limana - nat poesje
AY KANJERS! deze mollige m.i.l.f heeft nat poesje en heeft zin om eens lekker geil te doen !!doe ook echt wat ik beloof. geef je de echte g.f.e waarbij ik je lekker tongzoen en je heerlijk op ga warmen. sta voor veel dingen open zoals p.z.c ,verschillende standjes ,massage en kan ook een tikkeltje dominant zijn!! doe geen anaal of plassex. ontvang maandag woensdag en vrijdag 10.00 tot 15.00!! (later bellen heeft echt geen nut!!) zin om eens gewoon lekker te genieten ?? bel me dan (MET JE NUMMERT!)
Hanz Aplast
Hanz Aplast - werken als amateurprostituée
Dag dames! toen ik de babbelboxen ontdekt, ben ik direct gestopt met het werken als amateurprostituée op straat. Ik sprak telefonisch advertenties in en daar reageerden veel dames op. Aan de telefoon probeerde ik een beetje uit te vinden wat voor soort vrouw het was, en gelukkig was mijn intuïtie inmiddels zo goed ontwikkeld dat ik het niet vaak fout heb gehad. Werken als escort beviel me goed. Je bent eigen baas en kunt al je geld zelf houden. Plus je hebt dieper contact. Ik kwam altijd standaard twee uur. Dat kostte de vrouwen 140 euro. Meestal waren we dan het eerste uur aan het kletsen, en kwam de seks pas later. Ook hier was dat luisterend oor, die aandacht weer heel belangrijk. Ik voelde me vaak een soort psycholoog…………
Marja MIentjes
Marja MIentjes - veel prostituees
DAG allemaal! Ik heb gisteravond dus een man gehad die het drie kwartier volhield en toen was ik het echt verschrikkelijk zat!! Meestal lukt het mij wel om de man in dit opzicht te beïnvloeden, door de manier waarop je ligt of hoe je je bekken aanspant. Ook met wat ‘mondeling voorwerk’ kan ik er haast achter zetten. Maar ik vond het een moeilijk iets: stel dat de tijd erop zit, en de man is nog niet klaargekomen, wat doe je dan? Ik wil mijn werk toch zo goed mogelijk afronden. Het was niet mijn doel om er snel met zoveel mogelijk geld vandoor te gaan. Ik vond dat oneerlijk. Ik zag het zo: die mannen zoeken een gedragen slipje, ik bood het hen. Waarom zou je hen mogen afzetten? Dat doe je in andere beroepen toch ook niet? Maar er zijn hier volgens mij best veel prostituees die er anders over denken!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook