This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anar Harmse
Anar Harmse - 4 Items
Haaai! Laat u leiden door mijn ervaring en zin in het leven en geniet van de betoverende charmes die ik u te bieden heb. Ik geniet ervan om `quality time` met u te spenderen, op een manier die u nooit eerder hebt meegemaakt sensueel, ervaren en goedlachs! Mijn mogelijkheden zijn oa tongzoenen, beffen, handbevrediging, vingeren, pijpen tot het bittere einde, massage, overnachtingen, saunabezoek, je mag klaarkomen over mijn gezicht en ik ben uitermate geschikt voor een dinner-date. Bel me! Liefs en kusjes, Anar xxx (het telefoonnumer vindt u in mijn slipke...)
Anar Harmse
slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anar Harmse
lekkel loempia!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anar Harmse
hey Chico!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anar Harmse
lekker bipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - weer
Vraag ik gisteren aan mijn vrouw wanneer we weer sex hebben. Zegt zij, waarom moet jij het altijd over sex hebben, praat eens over het weer. Oke, oke, oke, wanneer doen we het weer??
Harry Prick
Harry Prick - bril2
Over brillen gesproken, zo liep ik van de week met mijn vrouw door een museum. Zegt ze opeens “wat een lelijk schilderij” waarop ik zeg “zet je bril op en ga voor die spiegel weg”! hehehe
AD
AD - glijmiddel
Jongens weer even opletten! More Amore Fun Glyde 50 ml is een glijmiddel op waterbasis met een heerlijke zoete zwarte bessensmaak. De More Amore Fun Glyde 50 ml is veilig te gebruiken met condooms. De More Amore Fun Glyde 50 ml is verpakt per 50ml in een luxe parfumfles, die je zonder gêne op je nachtkastje kunt laten staan. Wacht dus niet langer en haal dit glijmiddel op waterbasis in huis! Ik heb ze onder de toonbank; als je over een konijn begint dan weet ik dat je dit wilt bestellen....
Ashley Banziger
Ashley Banziger - mijn gedragen slipjes.nl
Om wat bij te verdienen bied ik hier mijn gedragen slipjes aan. Ik draag mijn slipjes één of meerdere dagen, en stuur ze dan naar jou op. Ik sta ook open voor andere wensen. Wil je je slipje graag beplast, of gedragen tijdens de menstruatie? Moet ik een tampon in mijn poesje stoppen en doordrenkt met vaginaal vocht naar je opsturen? Of moet ik mijn schaamhaar bijknippen en de haartjes in het slipje doen? Ik wil het slipje ook lekker in mijn poesje stoppen voor je. Dit soort extraatjes kosten 5,- euro per slipje extra. Je kunt er ook (naakt)foto's bij bestellen. Ik doe dit liever niet, dus vraag ik er 5 euro per foto voor. In principe mag je zelf bepalen wat er op komt te staan, maar danwel zonder gezicht!
Doktor Hans
Doktor Hans - bril
Wat zou er gebeuren als ik uw linkeroor afsneed? Vroeg de psychiater aan de patient. Dan zou ik niet zo goed meer kunnen horen. En als ik uw rechteroor ook afsneed? Dan zou ik niets meer kunnen zien. Hoezo? Omdat mijn bril dan van mijn neus zou vallen strontlul!....!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook