This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dick Tevreden
Dick Tevreden - 1 Item
Dag dames! ik ben een stoute jongen!! Ik ben opzoek naar een geile vrouw voor een sexrelatie, intresse ? mail me maar bramb67@gmail.com heb ervaring maar niet z0 heel veel haha, heb net relatie achter de rug dus ik ben wel in voor wat afleiding,ik ben voor alles in echt alles op sexueel gebied behalve anaal :$
Dick Tevreden
geil slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - amateurprostitutie
Tja, ik vind dames geschikt voor amateurprostitutie als ze een open persoonlijkheid hebben en spontaan zijn. Je moet gemakkelijk contact kunnen maken en betrouwbaar zijn: naar mij en naar de klant toe. Heel belangrijk is dat je als amateurprostituée, je eigen grenzen kent en stevig in je schoenen staat. En ook niet geheel onbelangrijk: je moet van anale seks houden! Als je dat allemaal in je hebt, is dit het mooiste beroep dat er is. Let wel: niet iedere date is voor de meiden even leuk, soms moet je als amateurprostituée, wel even een knop omzetten!
Floyd
Floyd - alleen maar topmeiden
Tja, het verbaast me nog dagelijks weer hoeveel meiden zich bij me aanmelden. Dat had ik echt niet verwacht! Helaas moet ik ook veel vrouwen teleurstellen want ik wil nu natuurlijk echt alleen maar topmeiden! Er zijn nu dertig dames die ik benader voor gedragen slipjeswerkzaamheden. Let wel: ze zijn niet bij mij in dienst. Ze werken zelfstandig via een speciaal belastingsysteem. Want ook wij betalen belasting, dat mag best eens gezegd worden!!!
Renate Goeroe
Renate Goeroe - De hygiëne is altijd zeer goed
N#uken gebeurt bij mij sowieso altijd met condoom. Pijpen zonder... tja, dat kan een risico zijn, maar dat neem ik dan maar voor lief. De hygiëne is altijd zeer goed, al betekent dat natuurlijk niet dat je niets kunt oplopen. Ik maak me daar eerlijk gezegd niet zoveel zorgen over. Ook bij beffen niet; ik word regelmatig getest en we hebben van tijd tot tijd doktor Hans over de vloer.
Klaartje Komen
Klaartje Komen - pure, slanke, spontane en goed uitziende meid
Hoi! Zin in een echt, pure, slanke, spontane en goed uitziende meid???? Ik Ontvang jou dan op maandag t/m vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur te Houten echt privé! Ik ben voor heel echt veel in. Wel vraag ik een vergoeding van €150,00 voor een uur of € 75,00 voor een half uur. Ook kun je mij voor €15,00 extra volledig ZC nemen (mits schoon en liefst anaal). Voor een geile afspraak kun je mij, met nummerherkenning, bellen op 06-18963025. (Als iemand anders opneemt vraag dan als eerste: hoe heet de koffie vandaag wordt geserveerd, dan wordt je gelijk doorverbonden! )
Josieke Borsten
Josieke Borsten - om als amatuerprostituée te werken
Hoi, voordat ik een paar maanden geleden als amatuerprostituée begon, spookte het idee al lange tijd door mijn hoofd. Het werk heeft voor mij iets mysterieus, een spannend sfeertje, het intrigeerde me. De try out sprak me direct heel erg aan: dan kun je eenmalig proberen hoe het is om als amatuerprostituée te werken. Als het niet bevalt, blijft het bij die ene keer. En als het wel bevalt, ga je ermee door Op die manier kon ik het eenmalig ervaren, zonder dat ik eraan vast zou zitten. Voor die eerste keer vroeg ik me wel van alles af. Hoe zou ik me na die date voelen? Zou ik me dan vies voelen, krijg je het sperma makkelijk uit je viooltje? En meer van dat soort dingen. Ik heb vlak voor de date nog heel even overwogen om snel om te draaien en terug naar huis te gaan. Maar na de eerste keer wilde ik juist het liefst tegen iedereen vertellen hoe leuk ik het had gehad. Ik zat met een grote glimlach in de trein en voelde me zo goed. Het geeft echt een kick, enne die sperma is er zo uit!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook