This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Piet Saman
Piet Saman - 1 Item
Hoi! Ik heb helaas nog geen ervaring om op deze manier af te spreken met een dame, maar het leek mij spannend om dit een keer mee te maken! Ik ben voor heel veel in :) maar wil mij vooral graag op jouw genot richten! DUS: Wil je een erotische masage, om daarna strelend, likkend en neukend langzaam naar een hoogtepunt te worden gebracht? Liever elkaar een beetje plagen en van elkaar genieten? Of gewoon hele goede fijne seks...?! Heel veel is bespreekbaar. In ieder geval ben ik voor the time being helemaal van jou! Stuur mij een e-mail voor meer info of om een afspraak te maken! Ps. een gemiddelde afspraak duur bij mij, zoals je ziet, 4 minuten!
Piet Saman
14 maart, don't forget!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jerry Can
Jerry Can - niet per se topmodellen
DAG allemaal! Ik werk inmiddels met studentes en zakenvrouwen tussen de achttien en negenendertig jaar, de klanten zijn meestal tussen de vijfendertig en vijfenvijftig. Het hoeven niet per se topmodellen te zijn, maar wel mooie meiden met wie een man met een gerust hart over straat kan lopen. Iemand met wie hij kan aanschuiven bij een belangrijk diner en na afloop moet ze wel zijn baldie laten spouwen. Het moet voor beide partijen een positieve ervaring zijn, dat is het belangrijkste doel van mijn werk!
Abe Fielding
Abe Fielding - amateurprostitutie afkeuren
Mijn ervaring is dat de mensen die het hardst amateurprostitutie afkeuren omdat het ze het zo zielig zouden vinden voor de vrouwen, vaak ook degenen zijn die het meest op amatuerprostituée’s neerkijken! Ik heb ook gemerkt dat juist mannen (zoals onze GER) die deze dames bezoeken er met het meeste respect over spreken. 'Onbekend maakt onbemind' gaat zeker ook op met betrekking tot het wereldje van de betaalde seks! Probeer het eens zou ik zeggen……..
Gerdie van Okhuizen
Gerdie van Okhuizen - amateurprostitutie
Tja, Ook ik ben soms wel eens bang dat mijn verleden bekend wordt. Want ik weet hoe negatief er wordt gedacht over amateurprostitutie. Dat vind ik jammer: veel van de vooroordelen kloppen niet. En hoe je het ook wendt of keert, het is het oudste beroep van de wereld, blijkbaar is er behoefte aan. Dus waarom moet het dan zo veroordeeld worden? Eén van de misverstanden is, dat alle prostituees noodgedwongen dit werk doen: vanwege schulden of een verslaving, bijvoorbeeld. Wat mij betreft is dit onzin: ik koos er helemaal zelf voor. Ik vond het werk leuk, spannend, uitdagend. Oké, niet altijd, maar vaak wel. Anders had ik het niet zo lang gedaan! Maar toch: als ik een dochter zou hebben, zou ik haar dit werk afraden. Vanwege de vooroordelen, maar ook omdat je heel stevig in je schoenen moet staan, anders ga je eraan onderdoor!!!
Wil Bakkers
Wil Bakkers - wijze woorden
Gras gaat niet harder groeien door aan sprietjes te trekken, maar jouw DONG wel!
Lady
Lady - a fountain of kisses
HAI GUYS! if you like feminine girl with lots of sex-appeal call me! I’m the woman you need . come and feast with a fountain of kisses and just relax with me ! mmmmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook