This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kerst Boomsma
Kerst Boomsma - 1 Item
Hoi sexu ladies! Ik ben het schuiftrompet spelen in de eenmansfanfare even beu! Dus nu is deze onervaren man op zoek naar een rijpe, geschoren dame (36 tot 50) die me wilt laten genieten van haar lichaam! Dit allemaal zonder haast maar met een gezellige babbel enzovoort….... Ps. Als het meevalt wil ik ook meerdere keren afspreken. Bijgewekte interesse kun je een mailtje (liefst met blootfoto’s) mailen naar opelastra125@hotmail.be Alvast bedankt voor de genomen moeite!
Kerst Boomsma
mijn DONG
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - de diensten van een amateurprostituee
Wat wil ik nog tegen iedereen wil zeggen die gebruik maakt van de diensten van een amateurprostituee: probeer eens om de signalen van misbruik te zien! Ik schrijf: geen spontaniteit, doffe blik in haar ogen, veel met de telefoon in de weer. Het is vaak lastig om waar te nemen. Dat is namelijk voor mij een reden om dames in een privéhuis, met vergunning, te bezoeken. Zo weet ik vrijwel zeker dat ik niet meer meewerk aan misbruik van deze dames!
Klaartje Komen
Klaartje Komen - naughty girl
hi I’m a very sexy and naughty girl with lots of experience and i like to have fun with you in each way possible kiss , Call me if you want Shaking hands with the ambassador of love ! 030-6062121
Heid de Meid
Heid de Meid - wijze woorden
Als het regent in mei, dan is april voorbij!
Dick Tevreden
Dick Tevreden - Ik moest bijbetalen als ik verder wilde
Dag allemaal, Ik ging gisteravond met wat vrienden naar Amsterdam, de Wallen, welteverstaan! Deze vrienden gingen voor mij betalen want het was een soort van 'dare'. Na ongeveer een half uur zoeken had ik eindelijk een meid gevonden die ik wel zag zitten en ze deed ook aardig haar best om mij naar binnen te krijgen (denk aan wenken, knipogen, piksnikken etc. etc.). Goed ik ging dus naar binnen en rekende 50 euro, die ik van mijn vrienden had gekregen, direct af. Ik mocht zowaar mijn broek uitdoen, ik mocht komen liggen en er werd mij een condoom omgedaan en ik werd even helemaal “ stijfgepijpt” ! Ze kon er helaas niet zo veel van en ik had dan ook moeite om mij DONG omhoog te houden. Toen ik eenmaal hard was ging ze in doggy 'zitten' en mocht ik haar n#uken, maar ook hier viel ik enkele keren slap waardoor ik opnieuw stijfgepijpt moest worden. Het lullige is dat na 8 minuten mij verteld werd dat ik nog twee minuten had en op een gegeven moment was mijn tijd op. Ik moest bijbetalen als ik verder wilde. Ik heb dit maar gedaan want ik wilde natuurlijk wel klaarkomen. Ik ben toen zo snel en hard gaan stoten omdat ik bang was weer te laat te zijn en weer moest bijbetalen. Zegt dat KUTWIJF dat ik rustiger aan moest doen want ik ging te hard in haar VAGINA. Afijn na € 400,- was ik eindelijk zowaar klaar! Jullie zullen begrijpen dat ik volgende keer niet meer mee ga!
Hildemar Wientjes
Hildemar Wientjes - Mijn man rukt veel
Hoi Ik heb een prettig leven, en ben een eil type. Niet dat ik gelijk vreemd ga, en ook niet aan denkt hoor....Maar er is wat veranderd, door mijn man! Mijn man rukt veel ,eigenlijk te veel, vind ik. Ik betrap hem er steeds op, en als ik dat zie word ik vreselijk geil van. Ik schaam me er wel voor, maar zie het maar eens tegen te houden. Mijn man is erg verlegen, maar hij is wel erg geil!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook