This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tonnie Lasseur
Tonnie Lasseur - 1 Item
Dag allemaal! Deze verzorgde stijlvolle zakenman, gebonden, zoekt voor een maandelijks knuffeluurtje een heuse amateurprostituée (bij voorkeur AZIATISCH 18+ meisje) met respect voor mijn DONG en hygiëne. Liefst België of centraal Nederland. Liever geen professionals meer a.u.b.! Ik heb een lichte voorkeur voor: lossendoor gaan, stammen, tjokkelen, pieltje draaien, samen wortelen, lekker pikgeilen en natuurlijk aan de baar ritsen. Contact me als je jezelf in deze oproep herkent en lekker met mij wilt matsorberen !
Tonnie Lasseur
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cleo Cohen
Cleo Cohen - ik ben wel eens "te nat".
Hallo allemaal! Ook ik ben wel eens "te nat".Wat wij (mijn pooier dus eigenlijk) doet is dan even een handdoek pakken en dan maakt ie z'n DONG droog. Soms loopt het echter zo gesmeerd dat 1x afdrorgen niet voldoende is.......groetjes weer!
Abe Fielding
Abe Fielding - even helemaal gehad met betaalde sex
Hoi, nadat ik een gedragen slipje ben gaan halen gisteravond had ik het even helemaal gehad met betaalde sex en ben mij gaan bezatten met mijn vrienden. We zaten tenslotte in Amsterdam! Flink dronken liepen we terug naar de parkeergarage waar onze auto's stonden (we hadden twee bobs!), maar onderweg kwam ik samen met een vriend op het idee om zo goedkoop mogelijk te proberen een blowjob te scoren bij een straatprostituée. Uiteraard was ik weer proefkonijn aangezien de rest niet durfde! Ik kom dus bij een vrouw van rond de 50 die wel wilde babbelen. Hoe het precies was gekomen weet ik niet meer, maar het idee van de blowjob was van tafel en ik zou haar mogen n#uken voor 50 euro maar dan moest mijn maat wel kijken. (Hij is uiteindelijk ook een beetje met het handje 'geholpen'.) Dit bleek echter een hele gezellige perverse vrouw die haar best deed en hier hebben bijna 20 minuten gezeten toen er werd gezegd dat we moesten vertrekken, want het was immers al laat (of vroeg, net hoe je het bekijkt).
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - ongelooflijk nat tijdens het vrijen
girls & boys, weten jullie hier raad mee? ben de laatste tijd zo ongelooflijk nat tijdens het vrijen, vagina wordt ook ietsiepietsie té wijd zodat mijn partner eigenlijk nog weinig gestimuleerd wordt...alsof hij in een vochtje zit te "soppen" zal ik maar zeggen...(sorry, zo klinkt het gewoon het duidelijkst!) ik span elke spier daar beneden zoveel mogelijk op, maar lijkt niet te helpen. tips?
Boudesteijn
Boudesteijn - reactie op Elsje
Beste Elsje, Als jij zo nat bent probeer dan eens dit. Het instrument vagina moet natuurlijk wel getraind worden zoals ook een zangeres iedere dag vocaliseert. Dus toch aan de slag met bekkenbodemspieren. (zal ik in een andere post "bekkenbodemspieren" zetten) Voor de ambitieuzen onder ons een leuk stukje uit een tantraboek, waar ik af en toe in snuffel!
Elsje
Elsje - ik ben dus gestopt!
Tja, ook Ik besloot vorige maand een punt achter mijn leven als prostituee te zetten, maar stoppen bleek lastig want ik blijf een liefhebber van roze blokfluiten bespelen! De drempel om toch nog eens een afspraak te maken, met vaste klanten bijvoorbeeld, is laag. Het geld is makkelijk en ik had het tenslotte al zo vaak gedaan, wat maakte die ene keer nog uit? Maar na een tijdje heb ik de knoop doorgehakt. Ik wilde écht een ander leven, het moest nu afgelopen zijn. Inmiddels heb ik het werk al een tijd achter me gelaten. Ik heb mijn levensstijl moeten aanpassen maar ik red het prima met mijn normale salaris. Ik ben blij dat ik deze weg ben ingeslagen, ook omdat ik nu weer eerlijk kan zijn tegen mijn vriend. En ik heb nu eindelijk tijd voor vriendinnen en dat is heerlijk!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook