This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Frits Rits
Frits Rits - 1 Item
Psst! Ik ben nu op zoek naar sexueel contact, maar ben ook wel in voor iets anders zoals samen barre dzjarren. Dit lijkt mij een spannende manier om sexueel contact te zoeken. Reageer dan even! Ondertussen beer ik gewoon lekker mijn smeerpijpje af en wacht in spanning op jouw reactie…………
Frits Rits
mijn smeerpijpje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - gedragen slipjes van amateurprostituée’s
Dag dames, momenteel heb ik een goede vriendin waarmee ik meerde keren per week hele fijne sex heb, dus een prostitué bezoeken doe ik tijdelijk even niet meer en dat ga ik waarschijnlijk ook nooit meer doen. Mijn vriendin weet wel van mijn verleden en heeft er geen problemen mee dat ik hier vroeger wekelijks gedragen slipjes ophaalde bij amateurprostituée’s. Dames in ieder geval allemaal hartelijk bedankt dat jullie dit voor mij deden in de tijd dat ik het nodig had!
Precious
Precious - Je eikel langs de handpalm !
psst! Pak nu met een hand je stijve DONG vast en laat je eikel in de palm van je andere hand glijden. Lekker op en neer gaande bewegingen maken. Je kunt hierbij tot een hevig orgasme komen en lekker spuiten. Probeer maar eens! mmmmmmmm
Chiquita
Chiquita - squirtte ik tijdens een van mijn eerste sexervaring al !
Hoi daar! Vorig jaar heb ik dus mijn huidige partner kennen. Wat denken jullie wat? het fenomeen squirten was een must bij hem! Althans, hij was er wel bekend mee met zijn ex-vriendinnetjes. Hij vindt dit wel geil. Dus squirtte ik tijdens een van mijn eerste sexervaring al vrij snel. Vanaf de eerste keer dat ik met hem gemeenschap had, kreeg ik het gevoel dat ik op het punt stond om te squirten. Maar toch omdat we elkaar net kende, liet ik mij niet helemaal gaan. Terwijl het wel vertrouwd voelde… raar toch????
Mama-sita
Mama-sita - mijn werk als amatuerprostituée
Hallo, ook ik heb eigenlijk nog nooit met iemand uit mijn omgeving over mijn werk als amatuerprostituée gesproken. Veel mensen hebben een verkeerd beeld. Je wordt helaas nog altijd geassocieerd met hoeren. Maar zo is het niet, de mannen betalen voor je tijd en niet alleen maar om rukkeduk te doen. Je hebt dus helaas niet elke keer seks. Je bent meer een gezelschapsdame. Het komt ook voor dat je juist de hele avond alleen maar praat met je klant. Je lijkt soms wel een psycholoog. Ze vertellen heel open over hun privéleven, ze weten dat een amatuerprostituée niet uit de school klapt. Wij houden het werk immers ook voor onszelf. Ik wil dit werk nog wel een paar jaar blijven doen. Het is mijn geheim en ik til er zelf niet zo zwaar aan! Bel me dus voor een afspraak (030-6062121)
Otto Oenema
Otto Oenema - Te nat, te wijd, te droog, te nauw
Hoi allemaal! Te nat, te wijd, te droog, te nauw. Voor elk probleem een oplossing!!!! Te nat: bestaat niet! te wijd: ooit tijdens het neukenooit je benen bij elkaar gehouden? Niet moeilijk, en bovendien een leuke variatie Te droog: een uitgebreide befbeurt doet wonderen. Daarnaast zijn er goede glijmiddelen te koop! Te nauw: ontspan, en speel gewoon wat vaker met jezelf. Some Toys will do it.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook