This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dies Groot
Dies Groot - 1 Item
Hallo Dames! Zelfs ik bied mij nu aan omdat ik mijn driften niet meer de baas kan! Ik ben redelijk geschapen geschoren. Ik zoek Dames en stellen tot 55 jaar die lekker willen genieten. Ik kan helaas even niet ontvangen maar wel verplaatsen tot 75 km daar buiten vraag ik een vergoeding voor de brandstof. Ik ben voor veel in maar geen: anal kids poep meer! sex ueel blijft er dan nog veel mogelijk. Ik ben wel 50% hetro! Ik kan onderdanig zijn maar ook dominant. Heb je of jullie interesse gekregen om mijn de roze reus te nekken?? mail me dan snel graag met een leuke sfeervolle blootfoto. Wil je nog een foto van mijn geschoren TAMP laat het dan gewoon even weten en ik mail hem je direct!
Dies Groot
verboden om grote stenen te wippen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Paul Glasses
Paul Glasses - niet zo van de prostitutie
Hoi! Zelf ben ik nou eenmaal niet zo van de prostitutie maar ik vroeg me toen opeens af; hoe ziet zo'n bezoekje er nou uit, wat gebeurd er precies? Heeft iemand hier echte ervaringen mee? Dus van het binnengaan tot het naar buitengaan, speelt de desbetreffende prostituee ook ''mee'' dus geil doen, hijgen, met haar armen strelen, vingeren, de pielemuis platbateren etc. etc.? Ik ben dus gewoon oprecht benieuwd hoe zoiets eraan toe gaat, graag hoor ik dit via iemand die hier echte ervaring mee heeft, of het wel eens heeft gezien gebeuren?
Dinkla
Dinkla - Stop als het ware je DONG in het stof
pssst! Ga eens lekker in bed liggen. Maak DONG stijf. Dan pak je een stuk deken, dekbed of je kussen-sloop. Stop als het ware je DONG in het stof. Nu maak je bewegingen met het stof over je eikel. Draai bijvoorbeeld rondjes. Doe dit niet te lang, want het "wrijven" kan op den duur niet echt lekker meer zijn. Veel succes met “kwantheffen’ alvast.
Hanz Aplast
Hanz Aplast - private lapdance
Laatst weer eens naar de sauna geweest. Ik was echt dit keer eens niet van plan om direct te gaan n#uken maar afijn, na enkele dames gezien te hebben dansen en zelfs ook een private lapdance gehad te hebben werd ik behoorlijk geil en de drank vloeide goed! Ik sprak 1 van de dames aan en mocht voor 80 euro met haar mee naar achter. Uiteraard eerst even afrekenen bij haar pooier en het feest kon beginnen! De dame in kwestie waste haar handen, en dit moest ik ook doen. Het voorspel was bij deze meid stukken beter dan bij mijn eerdere, spirituele ervaringen en ik werd zelfs met haar lichaam aangenaam verrast. Na iets meer dan een half uur brandweermannetje pesten was ik zo lekker klaargekomen (in haar FOEF!) en kon ik weer naar beneden voor een drankje…… Jullie begrijpen zeker wel dat ik volgende week weer ga!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - een zekere druk onderin mijn buik en vaginawand
Hoi lekkere stoute kerels! Hier even wat extra info over mijzelf! Tijdens het masturberen, met een vibrator, voelde ik zojuist al direct een hoogtepunt komen! Tijdens dit orgasme (terwijl de vibrator nog lekker diep in mijn vagina zat) voelde ik ineens een zekere druk onderin mijn buik en vaginawand. En wat denken jullie wat?? op het moment dat ik klaar kwam was ineens mijn bed helemaal nat ! Ik kan mij nog goed herinneren dat ik bij mezelf dacht: "Wat is dit?" Zou ik dan toch kunnen squirten????
Ira Wüstertje
Ira Wüstertje - WIJZE WOORDEN
Eigen schaamhaar is goud waard!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook