This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Con Domen
Con Domen - 1 Item
Ciao! ik ben dus wederom ongebonden en zoek een fijne (sex)relatie, ga dus ook een echte relatie zeer zeker niet uit de weg, maar ben dus op de eerste plaats opzoek naar een zalig sexueel contact, liefst dus met een tevens ongebonden dame, mag gebonden zijn, ben ook heel discreet, maar liever niet, ben een stevig gebouwde man, type knuffelbeer, houd van een langdurig sexspel, vind oraal heerlijk om bij jou te doen, voor de rest is van alles bespreekbaar, wel hygienisch, kan ontvangen, en als jij dat ook kunt zou dat fijn zijn, en mocht er iets meer uitgroeien dan alleen een sexuelerelatie, ga ik dat nogmaals zeer zeker niet uit de weg!!!!
Con Domen
mijn vriendinnen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - een vol uur met een raamdame
HOI, Als je echt een uur (of langer) de tijd wilt nemen, ga je meestal naar een privéhuis. In verhouding is dat dan meestal ook nog goedkoper dan een vol uur met een raamdame. Ik ben daar een aantal maal geweest en dat gaat dan zo: Een goed huis heeft een discrete ingang. Je kunt dan in één beweging doorlopen door de deur naar een hal, buiten het zicht van de straat. Daar bel je aan en wacht tot de gastvrouw/heer opendoet en je binnenlaat. Ik heb meestal geen specifieke dame in gedachte. En al is dat wel zo, wil ik ze eerst zien om een indruk van haar te krijgen. Ik word dan netjes buiten het zicht van andere gasten aan de beschikbare meisjes voorgesteld. Ik let dan natuurlijk op de borsten en billen, maar ook op de manier van presenteren. Een mooie vrouw die een koud, slap handje geeft en ongeïnteresseerd kijkt, sla ik altijd over. Dan kies ik liever een iets mindere godin die zich spontaan en enthousiast voorstelt. Soms is het moeilijk kiezen, andere keren ben ik er meteen uit. Ik vraag dan aan de gastvrouw of zij wil vragen of die-en-die met mij naar boven wil. (In principe zullen ze niet weigeren, maar ik hecht aan die formulering. Ik zie het niet als een vanzelfsprekendheid. Een dame moet het recht hebben te weigeren.) Je rekent dan eerst af. Dat verschilt per huis. Soms bij de gastvrouw, soms bij de gekozen dame zelf. Daarna ga je samen naar boven om lekker te rolbezemen!
Carmenlita
Carmenlita - door mijn werk als amatuerprostituée
Jajaja, ook seks met een klant is voor mij hetzelfde als wanneer ik iemand vanuit de kroeg mee naar huis neem. Maar door mijn werk als amatuerprostituée kom ik nu eenmaal minder in de kroeg. Ik heb nu weinig tijd om een relatie te beginnen en ieder avond van mijn vriendje zijn coltrui over die champion heen te trekken, ik heb het al druk genoeg met het onderhouden van mijn sociale contacten zoals vrienden en familie. Zo'n avondje uit in het weekend is voor mij heerlijke ontspanning. Ik voel me fijn in de ontmoetingen die ik heb via mijn werk als amatuerprostituée! Ook de anale seks heb ik tot dusver altijd prettig ervaren……
Lucien
Lucien - persoonlijk geen ervaring met raamprostitutie
Dag allemaal, Ik heb persoonlijk geen ervaring met raamprostitutie. Ik weet wel uit eigen observatie dat de meisjes die daar achter de ramen staan, vaak óf heel erg mooi zijn (jong en slank), óf vreselijk overdreven ordinair. Maar bijna allemaal hebben ze gemeen dat ze geen Nederlands spreken en amper Engels. Bovendien loop je groot risico ongewild bij te dragen aan gedwongen prostitutie en/of mensenhandel. Niks voor mij, dus. Overigens weet ik wel van andere mannen dat vrijwel niemand naar een raamprostituée gaat voor een bezoek van een uur. Die dames rekenen n.l. al af per kwartier, €50 voor pijpen en n#uken!! Daar komen vrijwel alle mannen voor, hoewel er ook zijn die bijbetalen en een half uur extra blijven (lees mijn vriend AAD) Toch weet ik zeker dat het bij de ramen draait om de snelle wip………..
Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - masturberen maar
Pssst, Als je TAMP stijf is, maak met -laten we zeggen- je rechterhand een vuist. Hou je vuist "zo" dat je duim naar binnen wijst, en je pink helemaal rechts zit. Als je vuist zo hebt is het goed! Schuif je vuist nu om je stijve TAMP heen. (je moet je vuist dus "iets" opendoen.) Nu heb je je vuist om je TAMP en je knokkels wijzen naar je navel. Nu masturberen maar. Als je TAMP groot genoeg is, kun je ook je andere hand erbij gebruiken.!
Nancy Pattion
Nancy Pattion - Mari Pol
Luisteren kan heel veel zeggen vooral als je Mari Pol gaat bezoeken…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook