This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Angela
Angela - 1 Item
Mijn naam is Angela ,en geef sensuele massages. Bij mij kun je even je zorgen vergeten,zalig genieten en vooral...jezelf zijn. Ik ben mooi lief en altijd vrolijk,maar ben ook verrassend en ontdeugend. Bijna alles is bespreekbaar,maar hygiene en respect zijn welliswaar een must. Ik ontvang jou in een mooie [warme] suite. Spannend? Aarzel niet en bel mij gerust op voor een afspraakje te maken. Ik ben steeds bereikbaar van maandag tot zondag van 12.00 tot 00.00 Hellas worden smsjes en telefoontjes zonder weergave niet beantwoord. Liefs Angela..
Angela
slipje met telefoonnummer voor contact..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - spinazi!
•De Duitsers hebben een nieuwe groente: Spinazi
Ed
Ed - ingezonden verhaal
Vorige week was ik bij mijn oma op visite. Na een kopje thee moest ik naar de wc en ging naar boven omdat de wc beneden bezet was. Bij de wasmand zag ik twee heerlijke slipjes liggen, ik rook eraan en droomde weg bij de heerlijk geur van een heerlijk vers kutje . De slipjes waren van mijn nicht die bij Oma logeerde. Een van de twee slipjes stak ik in mijn broek. Thuis trok ik me lekker af en spoot het slipje helemaal vol. Een dag later bracht hem terug naar mijn oma en trok me weer af in de badkamer. Terwijl ik lekker stond te trekken hoorde ik mijn nichtje opeens vragen of ze het moest afmaken. Voor ik er erg in had, had ze mijn lul in haar handen begon als een wilde te trekken. Op het moment dat ik klaarkwam haalde ze een slip van Oma uit de wasmand, die ik vervolgens heerlijk volschoot.
Bea Tolsteeg
Bea Tolsteeg - gedragen slipjes te stelen
De meeste van mijn slipjesklanten zien vaak kans wel om mijn gedragen slipjes te stelen. Dat gebeurt dan dus ook regelmatig! Ik denk dat het erom gaat om een souvenir van me te hebben. Zo'n gedragen slipje draag ik dan nooit lang natuurlijk, maar er zit altijd wel mijn parfum op. En een heel klein beetje van mijn eigen yoni-geur. Voor zo'n vent is het dan wel zonde dat ik die dingen hoogstens een uurtje eerder schoon aantrok……………..
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - gevoelens
Ik ben een 34-jarige man met een homofiele geaardheid, lid van de HHK. Onlangs kwam ik in contact met een jongen uit m'n eigen gemeente. Al snel bleek dat hij ook een homofiele geaardheid heeft. We mailden en mailden en inmiddels is er een zeer hechte vriendschap uit voortgekomen. We gaan regelmatig doordeweeks naar de kerk, voelen elkaar ook geestelijk goed aan, kunnen fijn met elkaar praten en we mogen telkens als we bij elkaar zijn op de knieën om de Heere te vragen of Hij ons wil bewaren voor de zonden. Zeven jaar geleden ben ik flink overspannen geweest. Dat had te maken met het feit dat ik vast liep met m'n homofiele geaardheid
Ron
Ron - gewillige meid
Dit is een hele gewillige meid. Ze valt volgens mij op donkere negers. Het liefst één met enorme ballen en een grote gore zwarte lul. Ze laat zich dolgraag door zo/n beest afnaaien. Heerlijk toch?!
Ellen Hoogstra
Ellen Hoogstra - moeilijk oogcontact
Mannen maken volgens mij zo moeilijk oogcontact omdat borsten helaas geen ogen hebben…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook