This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Douwe Schat
Douwe Schat - 1 Item
Tja, elke dag je luier zelf verschonen is niet altijd een pretje laat staan je eigen baar opblinken! Welke vrouw (werkzaam in de verzorging?) zou mij eens de ervaring van mijn leven willen geven door mijn incontinentieluier te verschonen, maar dan met een erotisch tintje? Zelf ben ik een darmpatiënt met weinig ervaring. Wie helpt nou gvd eens met mijn luier te verschonen? Mijn voorkeur: Rijp en geschoren en leeftijd liefst iets ouder maar is niet heel belangrijk, geschoren wel! . Ik kan niet ontvangen, en alleen verplaatsen in de omgeving van Alkmaar!
Douwe Schat
mijn luiers
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brandi Corbinski
Brandi Corbinski - dochters van serieuze bestuurders
Amateurprostitutie wordt gewoon niet geaccepteerd door het merendeel van de mensen. Dat was in andere tijden en culturen in de geschiedenis wel anders, maar helaas, we leven nu. Dus zeg ik helemaal niks. Al was het alleen maar omdat de meeste mensen bij het woord 'prostitutie' alleen maar denken aan Oost-Europese meisjes die door hun pooier achter de ramen geslagen worden. Ik ga er echt geen tijd en moeite in steken om dit beeld bij te stellen, hoor. (door bijvoorbeeld te vertellen dat er ook dochters van serieuze bestuurders zijn die hier aan doen) Grote kans dat ze het toch niet aannemen. En daarbij, ik hoef toch ook niet te weten wanneer, waar en met wie mijn familieleden hun hamster laten hijgen?
Tepeline Sheen
Tepeline Sheen - jezelf heerlijk masturberen
psssst, Als je lekker op bed gaat zitten, maar dan zo, dat je vrijwel rechtop zit. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen, mmmmmmmm
Van Keulen
Van Keulen - amateurprostituée’s doen het subtieler
Ik heb wel eens meegemaakt dat mijn vrouw heel overdreven een orgasme begon te faken. Dat vind ik dan eerder een afknapper dan dat ik het geil vind. De meesten amateurprostituée’s doen het subtieler. Je weet nooit of het echt is of niet (behalve dus als het heel overduidelijk is), maar je moet ook een beetje meegaan in de illusie. Je moet er op dat moment niet bij stilstaan dat het voor haar 'werk' is en dat ze diezelfde dag misschien nog wel met 5 andere kerels het bed deelt, anders wordt het nooit wat, of wel??
Richard Rotteveel
Richard Rotteveel - rugby toeteren
Laatst nog een leuk meisje met een vlotte babbel gebatst! Dat gebabbel dient natuurlijk ook om je even op je gemak te stellen bij iemand die je niet kent. Eenmaal op de kamer kleed je je dan beiden uit. Zij heeft wel wat minder uit te trekken dan ik, want de meesten lopen al naakt. Maar als ze een jurkje dragen, ben ik wat argwanend, want die moeten vaak een buikje, flubbertieten of een paardereet verbergen. (Sorry als dat cru klinkt, maar het is wel waar!! ) Als je uitgekleed bent en naakt voor haar staat, wordt je PIEL eerst aan de wastafel gewassen. Ik zorg er natuurlijk voor dat ik van tevoren in de douche ben geweest, maar die meisjes krijgen ook darmpatiënten over de vloer die niet weten wat een douche is. Je DONG wordt dan door haar ingezeept en met de hand of een washandje met warm water gewassen. Zelf wast ze ook haar FOEF! Dan nog een slokje mondwater voor een fijne adem. Dan kruip je samen op bed en kan het rugby toeteren beginnen!
Gudruna Chavez
Gudruna Chavez - lekker gummetje!
Mensen maken fouten, daarom heeft een auto een bumper en een potlood een gummetje. Ik heb trouwens ook een lekker gummetje!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook