This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ko de Kraker
Ko de Kraker - 1 Item
HOI, Ik heb regelmatig meegemaakt dat een dame heel plichtmatig wat nummertjes afwerkte en de hele tijd op de klok lag te kijken. Maar ook wel eens meegemaakt dat het aan het eind van het uurtje net leek alsof ik daar met een vriendinnetje lag en het zonde was om te gaan. De meeste dames hebben standaard in hun 'pakket' pijpen en n#uken, beiden ZC overigens. Ik betaal soms wat extra bij voor pijpen ZC. Voor speciale diensten moet ik helaas ook vaak bijbetalen, bijv. SM, anaal, of andere zaken waar ik gebruik van maak. Sommige dames mag je vingeren en beffen, terwijl anderen daar niets van willen weten. Sommigen zoenen wel (vind ik het fijnst), anderen niet, omdat ze dat te intiem vinden. Bel me eens als jij denkt te weten waar ik naar op zoek ben!
Ko de Kraker
lekker toch???
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - meestal zonder condoom
Dag allemaal! Ik vind het fijnst als er wat tijd wordt besteedt aan uitgebreid voorspel. De beste dames doen dit uit zichzelf. Zo niet, dan moet je sturen! Jij betaalt godverredomme, dus je mag aangeven wat je lekker vindt. Maar het beste is natuurlijk als je dat niet hoeft te zeggen, want dan voel je elkaar goed aan. Oraal gebeurt bij mij dus meestal zonder condoom. Bij het batsen wil ik ook altijd zelf het standje bepalen, maar zelden laat ik dat aan haar over. Soms heb je samen het juiste ritme te pakken, maar ik heb ook wel eens meegemaakt dat zij steeds net op het bijna-moment suprême opeens van tempo verwisselt. Tja, dan duurt het gewoon wat langer. Je kunt het twee keer in een uur doen als je dat redt, want je betaalt voor de geboekte tijd. Maar samen knuffelen, strelen, zoenen, masseren als naspel vind ik ook lekker. Het gaat mij echt niet om dat n#uken alleen, maar om de hele ervaring!
Tara Reijder
Tara Reijder - zijn stijve TAMP
Hoi! ik vind het dus ontzettend leuk om samen met mijn vriend (alleen als hij dat wilt natuurlijk) elkaars lichaam te bekijken. Je kunt dan lekker zijn stijve TAMP bekijken , hem aftrekken of hem opmeten. Hoe dik is jouw TAMP eigenlijk? Enne, hoe lang is hij? Kortom: een ander van dichtbij bekijken en misschien ook wel even lekker proeven.....mmmmmmmmm.
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - mijn Duitser hydrateren
Ik bezoek regelmatig DVP's! Maar als ik weer een relatie krijg, houd ik er gewoon weer mee op hoor..... Ik hoor wel eens van die meisjes dat de meeste mannen die daar komen in een relatie zitten of getrouwd zijn. Ik zou dat niet eerlijk vinden t.o.v. mijn vriendin. En sowieso zou ik gek zijn om ervoor te betalen terwijl ik een lekkere HUISVAGINA zou hebben zitten. Maar zolang ik nog niet over mijn grote liefde heen ben, heb ik nog geen behoefte aan een andere vriendin. Maar seks op z'n tijd... mwah, dat vind ik zeker niet slecht! (en anders laat ik zelf wel ! )
Hildemar Wientjes
Hildemar Wientjes - wijze woorden
Je moet mensen niet beoordelen op hun fouten, maar beoordelen op het vermogen hoe ze leren van hun fouten. Laat die mensen ook vooral hun “heft” in eigen handen nemen!
Carmel
Carmel - hitting your sack
De laatste tijd mijd mijn grote vriend AAD nog steeds de “amateur-protituées” , al heb ik ook vrienden, zoals Fons, die erbij zweren. Het is ook maar net wat je zoekt, denk ik. Ik denk dat zulke mannen eerder de snelle wip zullen zoeken om hun geilheid weg te werken in ruil voor een tas boodschappen. Die kunnen ook best meerdere keren per week gaan, maar AAD niet hoor. Die wil altijd zoenen, knuffelen, piksnikken , strelen, voor -en naspel, een praatje maken. Zoenen doen amateur-protituées al sowieso niet, dat weet ik toevallig van de dochter van Boudesteijn. En verstaan kun je ze vaak ook al niet. AAD heeft liever een comfortabele kamer, groot bed en alle tijd om met een DVP op zijn gemak te raken. Hoewel AAD ook in een GLIJHUIS wel eens niet 'de klik' heeft gevoeld en dat is dan erg jammer. Maar volgende WEEK dan maar weer beter, zegt hij dan. Fons zegt altijd: Try otherwise: hitting your sack before you go to bed……………..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook